Valorant'ta DM'de kafa takibi yapmak heyecanı giderir mi?

Groj

Femtopat
Valorant'ta DM'de kafa takibi yapmak heyecanımı giderir mi? Benim en büyük sorunum nişangah kafaya gelmeden ateş ediyorum. DM'de ateş etmeden kafa takibi yapmak bu durumu çözer mi? Rankım dia2.

Hocam al benden de o kadar. Ama DM'de sakinliğinizi koruyabildiğiniz sürece normal oyuna da yavaş yavaş yansıyor.

Beni en çok eğiten şey one-tap ile kafa takibi olmuştu. Önce Sheriff ile kafa takibi yaparak tekte HS atmaya çalışıyorum. Burada kill almak değil, kafa hizasına elinizi alıştırıp doğru ateş etme zamanını yakalamak. Gerekirse bir oyun boyunca hiç kill almayın. Ama bir süre sonra bakıyorsunuz ki pat pat herkese tekte gitmeye başlıyorsunuz. Hatta bunu yaparken strafe atıp durarak yani düşmana da sabit hedef olmadan doğru zamanlamayla ateş etme antrenmanı da yapabilirsiniz. Sheriff sonrası GUardian ile 1 oyun daha atıyorum. Ardından Vandal ile bi royun daha. HS'de garanti kill aldıran silahlarla yani.

Gerçi ben anlatsam da siz hepsini biliyorsunuzdur. Ama ben bu antrenmanla çok berbat olan aim'imi küfür yemeyecek hale getirdim

Calm Aim için bazı eğitimler de vardı Youtube üzerinde. Ayrıca bazı köşe noktalarda kafa hizasına aim koyarak çıkma gibi şeyler de vardı. Peek Aim alma vs.

Son düzenleme:
Valorant'ta DM'de kafa takibi yapmak heyecanımı giderir mi? Benim en büyük sorunum nişangah kafaya gelmeden ateş ediyorum. DM'de ateş etmeden kafa takibi yapmak bu durumu çözer mi? Rankım dia2.

Deathmatch veya arkadasinizla 1V1 antrenmani yapabilirsiniz bende dia2 peak yaptim 1 saat Poligon'da kafa takip flick 1 saat zor bot modu 2 saat deathmatch atiyorum arada agalarla 2V2 5V5 atiyoruz heyecan falan kalmıyor.

Heyecan veya rakip oyuncuya crossunuz gelmeden ateş etmenin en büyük 2 sebebi var.
1. Sebep kendinize aim konusunda güveniniz olmadığından bir an önce rakibe ateş etme isteği.
2. Sebep sürekli sık sık ve çok ranked maçı oynamamış olmanızdır.
Mart ayında yeni sistem aldım ve sıfırdan Cs2 başladım yani ortalama 5 aylık bi cs2 oyuncusuyum ve 4 seviyeden şuan 1600-1700 elo yani 8 seviyedeyim.
Aim , bot , peek atölyelerinde zaman geçirmeniz tabiiki önemli fakat asla gerçek rekabetçi maçlar ile aynı olmuyor malesef. Öncelikle rakibinizinde sizin gibi sizin seviyede olduğunu asla unutmayın. Peek atarken açı avantajı için duvara uzak açıda ve hızınızı en yüksek hale getirdikten sonra karşısına çıkın. Çıktığınızda ortalama yarım saniye rakibi görmüş olacaksınız bu sürede ilk hedefiniz sadece crossunuzu rakine getirmeyi düşünün. Duvara uzaktan ve hızlı peek attığınızda zaten rakibiniz çok kısa bi süre size tepki veremeyecek bu sürede aklınızda sadece duvardan çıkıyorum ve crossu üzerine getireceğim olsun.
2. önerim ise karakterinizi sürekli olarak A-D tuşları ile hareket ettirin. Siz ne kadar hareketli olursanız okadar çatışma vaktiniz olacaktır bunu unutmayın. Sadece bu 2 yöntem ile 1000'den 1700 seviyesine çıktım. Bu Valorant'ta Gold - İmmo farkı gibi düşünebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…