YiğitÖmer Kılıç Megapat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 785 Çözümler 3 25 Haziran 2021 #1 Valorant'ta videodaki gibi dokularda böyle sorunlar yaşıyorum. Neden olabilir? Başka oyunda olmuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Valorant'ta videodaki gibi dokularda böyle sorunlar yaşıyorum. Neden olabilir? Başka oyunda olmuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 25 Haziran 2021 #2 Oyun dosyalarını doğrulamayı veya oyunu yeniden yüklemeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Haziran 2021 #3 Oyunun kurulu olduğu yerden riotclient klasörünü sil oyunu aynı yere tekrar kur dosya doğrular sadece 150 MB harcar. Artı 0 Eksi
Oyunun kurulu olduğu yerden riotclient klasörünü sil oyunu aynı yere tekrar kur dosya doğrular sadece 150 MB harcar.
SerhatSumak Picopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #4 Vinyet açıksa kapat. Ve ayrıca bir grafik ayarını en yüksekte kullanıp diğerini en düşükte kullanırsan böyle sorunlar çıkabilir. Artı 0 Eksi
Vinyet açıksa kapat. Ve ayrıca bir grafik ayarını en yüksekte kullanıp diğerini en düşükte kullanırsan böyle sorunlar çıkabilir.
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #5 SerhatSumak dedi: Vinyet açıksa kapat. Genişletmek için tıkla... Vinyet denen ayar ekranın kenarına fark edilmeyecek derece siyahlık ekler doku ile bir ilgisi yok bu problemin. Artı 0 Eksi
SerhatSumak dedi: Vinyet açıksa kapat. Genişletmek için tıkla... Vinyet denen ayar ekranın kenarına fark edilmeyecek derece siyahlık ekler doku ile bir ilgisi yok bu problemin.
KS KS YiğitÖmer Kılıç Megapat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 785 Çözümler 3 25 Haziran 2021 #6 curiousoftech dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı veya oyunu yeniden yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır nasıl yapılıyor Artı 0 Eksi
curiousoftech dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı veya oyunu yeniden yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır nasıl yapılıyor
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Haziran 2021 #7 YiğitÖmer Kılıç dedi: Hayır nasıl yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Benim dediğim şekilde. maynıng yapan adam dedi: Oyunun kurulu olduğu yerden riotclient klasörünü sil oyunu aynı yere tekrar kur dosya doğrular sadece 150 MB harcar. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
YiğitÖmer Kılıç dedi: Hayır nasıl yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Benim dediğim şekilde. maynıng yapan adam dedi: Oyunun kurulu olduğu yerden riotclient klasörünü sil oyunu aynı yere tekrar kur dosya doğrular sadece 150 MB harcar. Genişletmek için tıkla...
fiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.479 Çözümler 11 25 Haziran 2021 #8 Videodaki 24. saniyedeki yanıp sönmeleri mi diyorsun? Onun dışında ben pek birşey göremedim. Artı 0 Eksi
KS KS YiğitÖmer Kılıç Megapat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 785 Çözümler 3 26 Haziran 2021 #9 fiu dedi: Videodaki 24. saniyedeki yanıp sönmeleri mi diyorsun? Onun dışında ben pek birşey göremedim. Genişletmek için tıkla... evet Artı 0 Eksi
fiu dedi: Videodaki 24. saniyedeki yanıp sönmeleri mi diyorsun? Onun dışında ben pek birşey göremedim. Genişletmek için tıkla... evet
fiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.479 Çözümler 11 26 Haziran 2021 #10 O bende de oluyor ya 3060 kullanıyorum sorunu da çözemedim. Artı 0 Eksi