Kel Özghür Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 7 Ekim 2023 #1 Ölünce aşağıdaki görsel gibi oluyorum. Bazen de Raze'in bombası sapıtıyor ve zikzak çizerek ilerliyor. Dokular çöp.
Ölünce aşağıdaki görsel gibi oluyorum. Bazen de Raze'in bombası sapıtıyor ve zikzak çizerek ilerliyor. Dokular çöp.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.223 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #2 Ekran kartıyla alakalı olabilir mi acaba, sürücü güncel mi?
Kel Özghür Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 7 Ekim 2023 #3 Adrastos dedi: Ekran kartıyla alakalı olabilir mi acaba, sürücü güncel mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sorun bugün çıktı. Bir deneyeyim. Başka önerileriniz var mı?
Adrastos dedi: Ekran kartıyla alakalı olabilir mi acaba, sürücü güncel mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sorun bugün çıktı. Bir deneyeyim. Başka önerileriniz var mı?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.223 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #4 Kel Özghür dedi: Hocam sorun bugün çıktı. Bir deneyeyim. Başka önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Riot Repair tool vardı yanlış bilmiyorsam, onu da deneyebilirsiniz.
Kel Özghür dedi: Hocam sorun bugün çıktı. Bir deneyeyim. Başka önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Riot Repair tool vardı yanlış bilmiyorsam, onu da deneyebilirsiniz.
Kel Özghür Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 7 Ekim 2023 #5 Adrastos dedi: Riot Repair tool vardı yanlış bilmiyorsam, onu da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu anda ticket gönderdim. Nereden indirildiğini söyler misiniz veya link atar mısınız?
Adrastos dedi: Riot Repair tool vardı yanlış bilmiyorsam, onu da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu anda ticket gönderdim. Nereden indirildiğini söyler misiniz veya link atar mısınız?