Sweatherx
Centipat
Daha fazla
Bugün Valorant dereceli maç atıyordum. Takımda 2 tane ucube aimleri rezil sadece baitleyip kill alıyorlar. Side'ı ben açıyorum Sage'yle 9 kilim, onlar 15 falan. Sonra takımdaki 7 kill Reyna'ya flame atmaya başladılar. Ben de gümüşe düşeceğim yeter falan yazdım. Sonra 1V3'üm, 2 adamı vurdum mermi bitti pre fireda. 1V1 karşıda pompalısı olan Raze üstüme uçtu ben de heyecanlanıp mermi yok diye geri çekildim pistole geçmeden ve öldüm. Sonra adamlar aimleri rezalet olmasına rağmen anama sovduler 11 kilim diye ve moralim acayip bozuldu gümüş 3'e düştüm.
Normalde Duo girerim Ark'ım oyunda değil diye solo girdim, başıma gelmeyen kalmadı ve bunlar Duo maçta da geliyor. Ne yapmak lazım? 5 pre girince de genelde 4 kişi oluyoruz 5.'yı DM'den buluyoruz aimi rezil oluyor. Artık Elohell'den çıkmak istiyorum. Ne yapayım? Aimim iyi dia arkadaşımla vs attım 10 13, ve genelde Instagram atıyorlar ya smoke kalıyor ya Sage bu charlarla vur kaç da yapılmıyor. Reyna neon gibi, artık Boost artırmayı düşünüyorum, onuruma yediremiyorum. Bir fikir verir misiniz? Benden yüksek elodaki arkadaşlar yazabilir mi?
Normalde Duo girerim Ark'ım oyunda değil diye solo girdim, başıma gelmeyen kalmadı ve bunlar Duo maçta da geliyor. Ne yapmak lazım? 5 pre girince de genelde 4 kişi oluyoruz 5.'yı DM'den buluyoruz aimi rezil oluyor. Artık Elohell'den çıkmak istiyorum. Ne yapayım? Aimim iyi dia arkadaşımla vs attım 10 13, ve genelde Instagram atıyorlar ya smoke kalıyor ya Sage bu charlarla vur kaç da yapılmıyor. Reyna neon gibi, artık Boost artırmayı düşünüyorum, onuruma yediremiyorum. Bir fikir verir misiniz? Benden yüksek elodaki arkadaşlar yazabilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör: