Valorant'ta durduk yere perma ban yedim

omeeeeeerrrrr

Femtopat
Daha fazla  
1 hafta oldu olmadı. Sabah bir kalktım Valorant'dan perma ban yemişim. Hem de 3.parti yazılımdan. Ne bir hile açtım ne de AFK kaldım. Ticket'imi attım fakat ilgilenmiyorlar. Başka çaresi var mı?

Ticketta doğru anlatımla genellikle birkaç gün içerisinde cevap veriyorlar. Açlılmayacak olsa da haberini alırsınız.

Maalesef şu anda gerekli bir sebep olmadıkça ticketları cevaplamıyorlar. Çözüldü olarak işaretleyip ticketi kapatıyorlar.

Daha önce yaşadığım birkaç konuda ve sebepsiz ban konusunda hızlı dönüş yaptılar hocam, ama anlaşılan tickettan sorumlu kişinin keyfine bırakmışlar.

CS2'de hile açıp, arka planda falan bıraktıysan ban atıyor Riot. Açtırmak için devamlı ticket at, internet kafede falan olduğunu söyle.

Hocam doğru anlatımdan kastınız nedir acaba?
vardır ya, madem ban yedim ana bacı söveyim diyen tipler

veya sorununu düzgün bir anlatımla anlatmak yerine 20 cümleyi birbirine karıştırmak da sorun çıkarır, açık bir şekilde anlattıysanız halledilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…