Az önce Valorant'ta tatsız bir olay yaşadık rastgele denk gelen bir çocukla sohbet ediyorduk. Biraz birbirimize karşı şakalar yapıyorduk ve o sırada takımda bir erkek ve bir kadın vardı sevgililer tabii, bize boş muhabbet yapmayın tarzında konuştu ve küfretti. Ardından ben de o an sinirden boşta bulunup aynı hatasını ben de tekrarladım ama kendisi sonra benim ettiğim argo kelimeleri kayda aldığını suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Tck 125 maddesiydi sanırım hakaretten dolayı dava açacağım dedi. Onun elinde kanıt var ama bende yok ama bütün ailevi değerlerime sövdü. Lobiye çağırıp seni dava edeceğim, yok sen karşıma geleceksin yine konuştuklarını konuş seni komalık ederim evine yarın kağıt gelecek falan ded. İ yaşım 17 bu arada sizce bir şey yapabilir mi? Ben biraz araştırdım kanıtım olmadığından dolayi, tek kanıtım oyundaki takımımda ki isoydu ama onu da tanımıyorum, yani evet devam edeyim kanıtım olmadığından dolayı hagbt veya para cezası gibi şeyler gördüm sizce hakaretten dolayı hapis cezası veya para cezası veya hagbt(bütün kurallara uymak şartıyla salinmak galiba belli bir süre için) ceza alır mıyım yardımcı olursanız çok sevinirim içimde bir boşluk var ne olur olaya iki yönlü bakın iki tarafta haksız biliyorum büyük hata da bende karşılık vermemeliydim ama çocuk polislik okuduğunu söyledi bunu belirtirken senin gibi o çocukları için oluyorum dedi, uzun lafın kısası bir şey olur mu? Sizi böyle boş ve kötü bir olay ile rahatsız ettiğim için üzgünüm: )