Çoğu sen kork diye böyle bir yalan atar ortaya. tabii bazı kimseler vardır çok ciddi kimselerdir sonuna kadar uğraşır. ama genel olarak pek takma, küfüre devam. (!)
Boş ver adam seni muhtemelen unuttu ve herhangi bir işle uğraşıyor. Gene siz etmeyin. Adam dünyanın en alıngan insanı değilse bir şey olmaz. Valorant oynuyorsa eğer bir şey olmaz .
Olur böyle şeyler sanalda bulunan herkes yaşamıştır bu tarz şeyleri. ben dahil hepimiz yaşadık. yaşa doldukça olgunlaşıyoruz, daha iyi, daha doğru adımlar atıyoruz.
Olur böyle şeyler sanalda bulunan herkes yaşamıştır bu tarz şeyleri. Ben dahil hepimiz yaşadık. Yaşa doldukça olgunlaşıyoruz, daha iyi, daha doğru adımlar atıyoruz.
2016'da LoL'de birisi maçı trollediği için babannesine sövmüştüm adam beni dava etmekle tehdit edip numaramı istemişti bende vermiştim. Adam beni dava falan etmedi ama verdiğim adresin önünde fotoğraf çekinmişti.
2016'da LoL'de birisi maçı trollediği için babannesine sövmüştüm adam beni dava etmekle tehdit edip numaramı istemişti bende vermiştim. Adam beni dava falan etmedi ama verdiğim adresin önünde fotoğraf çekinmişti.