M mwrrsh Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #1 Valorant eğitim aşamasını geçmek mümkün müdür mümkünse nasıl yapılır?
equnay Femtopat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #2 mwrrsh dedi: Valorant eğitim aşamasını geçmek mümkün müdür mümkünse nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Bunu yazicağina 2dk geçebilirsin mümkun değil diye biliyorum cok uzun surmuyor zaten.
mwrrsh dedi: Valorant eğitim aşamasını geçmek mümkün müdür mümkünse nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Bunu yazicağina 2dk geçebilirsin mümkun değil diye biliyorum cok uzun surmuyor zaten.
M mwrrsh Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #3 equnay dedi: Bunu yazicağina 2dk geçebilirsin mümkun değil diye biliyorum cok uzun surmuyor zaten. Genişletmek için tıkla... Sadece sordum uzun sürüp sürmemesi önemli değil.
equnay dedi: Bunu yazicağina 2dk geçebilirsin mümkun değil diye biliyorum cok uzun surmuyor zaten. Genişletmek için tıkla... Sadece sordum uzun sürüp sürmemesi önemli değil.
Bleawed Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 156 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #4 mwrrsh dedi: Valorant eğitim aşamasını geçmek mümkün müdür mümkünse nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Bitirmen lazım eğitim atlanmıyor.
mwrrsh dedi: Valorant eğitim aşamasını geçmek mümkün müdür mümkünse nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Bitirmen lazım eğitim atlanmıyor.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.911 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #5 mwrrsh dedi: Valorant eğitim aşamasını geçmek mümkün müdür mümkünse nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Maalesef atlanmıyor.
mwrrsh dedi: Valorant eğitim aşamasını geçmek mümkün müdür mümkünse nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Maalesef atlanmıyor.
metraZW Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 463 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Operatörü 29 Eylül 2024 #6 Hesabı yeni açtıktan sonra poligon bölümünü diyorsanız, mümkün değil diye biliyorum. Vaktinizi de çok almaz zaten.
Hesabı yeni açtıktan sonra poligon bölümünü diyorsanız, mümkün değil diye biliyorum. Vaktinizi de çok almaz zaten.
M mwrrsh Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #7 Cevaplarınız için teşekkürler.
Osmanlıfedaisi72 Femtopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #8 mwrrsh dedi: Valorant eğitim aşamasını geçmek mümkün müdür mümkünse nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Hayır
mwrrsh dedi: Valorant eğitim aşamasını geçmek mümkün müdür mümkünse nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Hayır
VerBakimAKDO Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 993 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #9 mwrrsh dedi: Valorant eğitim aşamasını geçmek mümkün müdür mümkünse nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Bunu yazana kadar biterdi zaten.
mwrrsh dedi: Valorant eğitim aşamasını geçmek mümkün müdür mümkünse nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Bunu yazana kadar biterdi zaten.
M mwrrsh Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #10 VerBakimAKDO dedi: Bunu yazana kadar biterdi zaten. Genişletmek için tıkla... Ben süresinde veya bitmesin de değilim şu ana kadar yapabileceğimi ben de biliyorum sadece sordum.
VerBakimAKDO dedi: Bunu yazana kadar biterdi zaten. Genişletmek için tıkla... Ben süresinde veya bitmesin de değilim şu ana kadar yapabileceğimi ben de biliyorum sadece sordum.