SwagnOhio Picopat Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #1 Valorant'a giriş yapamıyoum oyun açılırken ekran donuyor. Mouse yanıp sönüyor tuşlara basabiliyorum ama baştaki ekranda takılı kalıyor. Sil yükle yapmayı da denedim. Sorun düzelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2025
Valorant'a giriş yapamıyoum oyun açılırken ekran donuyor. Mouse yanıp sönüyor tuşlara basabiliyorum ama baştaki ekranda takılı kalıyor. Sil yükle yapmayı da denedim. Sorun düzelmedi.
YusufKinq Femtopat Katılım 2 Temmuz 2025 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #2 Riot ekibi ile iletişime geçin. Ayrıca sisteminiz en düşük sistem gereksinimlerine yakınsa böyle olabiliyor. Artı 0 Eksi
Riot ekibi ile iletişime geçin. Ayrıca sisteminiz en düşük sistem gereksinimlerine yakınsa böyle olabiliyor.
KS KS SwagnOhio Picopat Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #3 YusufKinq dedi: Riot ekibi ile iletişime geçin. Ayrıca sisteminiz en düşük sistem gereksinimlerine yakınsa böyle olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yakın fakat 3 gün önce oynayabiliyordum ve nasıl iletişime geçerim Artı 0 Eksi
YusufKinq dedi: Riot ekibi ile iletişime geçin. Ayrıca sisteminiz en düşük sistem gereksinimlerine yakınsa böyle olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yakın fakat 3 gün önce oynayabiliyordum ve nasıl iletişime geçerim
YusufKinq Femtopat Katılım 2 Temmuz 2025 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #4 SwagnOhio dedi: Yakın fakat 3 gün önce oynayabiliyordum ve nasıl iletişime geçerim. Genişletmek için tıkla... Riot destek yaz Google'a. Artı 0 Eksi
SwagnOhio dedi: Yakın fakat 3 gün önce oynayabiliyordum ve nasıl iletişime geçerim. Genişletmek için tıkla... Riot destek yaz Google'a.
KS KS SwagnOhio Picopat Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #5 YusufKinq dedi: Riot destek yaz Google'a. Genişletmek için tıkla... Oradan pek sonuç gelec3ğini sanmıyorum 3 gün önce 160 FPS oynuyordum şu an giremiyorum. Artı 0 Eksi
YusufKinq dedi: Riot destek yaz Google'a. Genişletmek için tıkla... Oradan pek sonuç gelec3ğini sanmıyorum 3 gün önce 160 FPS oynuyordum şu an giremiyorum.