Valorant'ta ekran kartı çöktü hatası

İşletim sistemi
Windows 11

Sakitsu

Kilopat
Yer
Giresun
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ekran kartı
GTX 1650
İşlemci
AMD Radeon 5600h
Merhaba Valorant oynarken ilk başlarda lag spike oluyordu ama ilerleyen birkaç dakika içerisinde düzeliyordu. Dün ekran kartı çöktü hatası aldım bundan sonra ekran siyah oldu sonra beyaz olup aniden tekrar siyah oldu ve hiçbir şeye tepki vermedi. Bugün ise ana menüye bile giremedim. Ekran kartını, işlemciyi, GeForce Game Ready sürücüsünü güncelledim yine de olmadı. Burada gördüğüm birkaç çözümü denedikten sonar ise yükleme ekranına bile giriş yapamıyorum oyna tuşuna bastığım zaman alttaki hatayı gösteriyor. Ne yapmalıyım?

Uyumluluk modunu Windows 8 yaptım. Şimdi de "a critical error has occured" hatası alıyorum. Yok mu bir çaresi olan :(

Valorant ve Vanguard'ı silip tekrar yükledim şimdilik iyi gibi aynı sorunu yasayanlara öneririm.

Dosya Ekleri

• resim_2024-08-03_145341341.png
    resim_2024-08-03_145341341.png
    263,7 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:
Sanırım çözmüşsünüz ama eğer tekrar olursa Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi yapın.
Evet hâlâ tekrar ediyor. Öneriniz için teşekkür ederim yarın bilgisayar başına geçtiğim zaman deneyeceğim.

Merhabalar, dediğiniz rehberi takip edip her şeyi yaptım fakat hiçbir işe yaramadı. McAfee Antivirüs programını sildikten sonra oyuna sorunsuzca girebildim ama tekrar olmayacağının garantisini veremiyorum. Başka öneriniz var mıydı?
Sanırım çözmüşsünüz ama eğer tekrar olursa Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi yapın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı