Valorant'ta ekran siyah ve donuyor

İşletim sistemi
Windows 10

eoktay

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2+2+1+1
Ekran kartı
AMD Radeon 6450
Anakart
Dell Optiplex 755
İşlemci
İntel İ2 Quad 4 çekirdekli
Arkadaşlar, Valorant oynuyorum. 5-6 dakika oynadıktan sonra ekran simsiyah kalıyor ve donuyor. Sistemim pek iyi denemez ama oyun açmayacağını sanmıyorum. Oyundayken FPS sorunum olmuyor. 55-60 civarı FPS ile oynuyorum ama belli bir süre sonra oyundan atıyor ve PC donuyor.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, Valorant oynuyorum. 5-6 dakika oynadıktan sonra ekran simsiyah kalıyor ve donuyor. Sistemim pek iyi denemez ama oyun açmayacağını sanmıyorum. Oyundayken FPS sorunum olmuyor. 55-60 civarı FPS ile oynuyorum ama belli bir süre sonra oyundan atıyor ve PC donuyor.
Şimdiden teşekkürler.

İnternetten videolara bak ve oyunu silip tekrar yükle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Hocam sizdeki bu video takıntısı nedir? Cevap yazmak için yazıyorsunuz resmen.
İnternetten videolara bak ve oyunu silip tekrar yükle
Kardeşim sadece bu forumdan mı yardım istediğimi sanıyorsun saçma sapan şeyler yazacaksanız hiç yazmayın ayıp yani zaten 10'dan fazla video izledim bir de her şey sil yükle değildir bu saçma yorumunu acemiliğine vuruyorum ve görmezden geliyorum.

Hocam bu sorunun geçiçi bir çözümü var en azından afklıktan ban yememek için bende aynı taktiği kullanmaktayım ölüm kalım maçı giriyoruz ilk başta PC çöktkten sonra derecesiz-dereceli giriyorum sorunun çözümü yok gibi bir şey çok uğraştım bende format attım DDU ile ekran kartının driverlarını kaldırdım temiz format attım BIOS Update bile yaptım hiçbiri işe yaramadı büyük ihtimalle bu sorun eski AMD kartlarının optimize edilmemesinden kaynaklanıyor olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı