Merhaba arkadaşlar, daha 2 gün önce GameGaraj'dan sistem topladım Valorant'ta monitörüm 144Hz diye 144FPS'e sabitledim V-Sync açtım ama ekran tam köşelerden dönerken köşelere bakınca titriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirm yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaşlar, daha 2 gün önce GameGaraj'dan sistem topladım Valorant'ta monitörüm 144Hz diye 144FPS'e sabitledim V-Sync açtım ama ekran tam köşelerden dönerken köşelere bakınca titriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirm yardımcı olur musunuz?
FreeSync kapatıp deneyin. Eğer FreeSync ile alakalı olduğunu kesinleştirirseniz çözümü aşağıdaki konuda mevcut. AMD ekran kartı kullanıyorsanız ilk mesaja, Nvidia ekran kartı kullanıyorsanız son mesajdaki GIF'te bulunan adımları takip ederek çözebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar, birçok insan FreeSync veya G-Sync açınca bu sorunlardan müzdarip. Kendimce yardım etmeye çalıştım, umarım işinizi görür. 144 Hz'lik monitörünüz var ise masaüstüne sağ tık yapıp, Radeon ayarları diyoruz. Ekrana geliyoruz, sol altta ekran özellikleri sekmesi var. Burayı iyi...