Valorant'ta elim çok terliyor

Yanlış konu açmakla birlikte bayağı bir yazım yanlışı yapılmış. Her neyse bu sorununu başka bir mouse ile denediysen ve devam ediyorsa ter bezlerin genetik olarak çok terliyor olabilir, bunun için ameliyatlar var ama bu yüzden olmak saçma olur.
 
Benim de elim çok terliyor farenin plastiğine falan bağlı ama bir çözüm var vantilatörü yanına getiriyorsun hem sana hem mouse a doğru yön veriyorsun o zaman terlemiyor.
 
Fareyi de değiştirdim ama bende de bu sorun düzelmedi. Bütün gün bilgisayar kullansam da, başka oyunlar oynasam da elim terlemez. Ancak Valorant'a girdiğim zaman hava 50 dereceymiş gibi sürekli ellerim terliyor. Allah rızası için ya bir çözüm bilen varsa yazsın.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı