Valorant'ta en düşük ayarlar nedir?

Berancelik

Hectopat
Daha fazla  
Maksimum FPS ve drop çökme vs. olmaması için hangi ayarları yapmalıyım? Görselli olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sizin sisteminizle ilgili bir şey. Bilmeden bir şey denemez. Bilsek de kesin bir ayar öneremeyiz ki. Kendi sisteminize göre ayarlayabilmen lazım bunu. Ama FPS oyunu sonuçta. Benim tavsiyem sistemin iyiyse 1024*768 yüksek ayarlarda oynaman. İyi bir sistemin yoksa en düşüğe çek. En çok FPS'i en düşük ayarlarda alırsın (darboğaz yoksa).

Malesef çözünürlük düşmüyor hiçbir oyunda.
Sistemim: hd 630 4gb ram i5 7500.

Darboğaz nedir?
En düşük çözünürlük 1024*768p zaten. Daha da altına inebilirsiniz. Ama tavsiye etmem. Öyle oynanmaz.
Yok hayır 21.7 inç bu pc ama hiçbir oyunda düşüremedim (GTA 4 ve Black Squad.)

Darboğaz nedir?

Yok hayır 21.7 inç bu pc ama hiçbir oyunda düşüremedim (GTA 4 ve Black Squad.)
Darboğazı burada sadece ekran kartı ve işlemci üzerinden anlatacağım. Bu iki parçanın birbirine göre dengesiz seçilmesinden kaynaklanır. Yanındaki ekran kartına göre güçsüz kalan bir işlemci ekran kartının tam performansını ortaya koymasını engeller (ekran kartı kullanımı olması gerekenden daha düşük olur yani). İşlemci normale göre daha fazla zorlanır, kullanım yüzdesi fazla olur. Bu anlattığım sebepten kaynaklı bir darboğaz varsa oyun oynarken ekran kartının işlemciye yaptığı darboğazı azaltmak adına oyunun grafik ayarları düşürülmez ki darboğaz ve işlemcideki yük azalsın. Darboğaz varsa aksine ayarlar yükseltilir. O yüzden başta öyle belirttim. Çözünürlüğü neden düşüremediğinizi bilmiyorum. Başka bir sebepten olsa gerek. Yeni bir konu açabilirsiniz.

Bende olduğunu sanmıyorum. Ama öğrenmenin yolu varmıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…