JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #11 Oblivity programı yardımcı olabilir.
Şahin56 Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 353 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #12 Dostum ben hem oynarak hem Aim Lab'te zaman geçirerek bulmuştum Aim Lab o konuda işe yarıyor.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 18 Haziran 2023 #13 Aim Lab vey Obvility gibi programlar veya deneyerek.
CyKharkow Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 648 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #14 TURKISHPOWA dedi: Hala bir çözüm bulamadım, en iyi hassasiyeti nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Kol hareketi ile mi oybuyorsunuz bilek mi yoksa ikiside mi CyKharkow dedi: Kol hareketi ile mi oybuyorsunuz bilek mi yoksa ikiside mi Genişletmek için tıkla... İkiside mi?*
TURKISHPOWA dedi: Hala bir çözüm bulamadım, en iyi hassasiyeti nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Kol hareketi ile mi oybuyorsunuz bilek mi yoksa ikiside mi CyKharkow dedi: Kol hareketi ile mi oybuyorsunuz bilek mi yoksa ikiside mi Genişletmek için tıkla... İkiside mi?*
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.362 Çözümler 32 18 Haziran 2023 #15 TURKISHPOWA dedi: Hala bir çözüm bulamadım, en iyi hassasiyeti nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Aimlabde bir mod var kişiye özel direk hassasiyet çıkarıyor ondan yapabilirsin. Fikret28 dedi: 800 DPI 0.4-0.8 sens deneyebilirsin, kişiden kişiye değişir ama ideal sens budur bana göre. Genişletmek için tıkla... Başka birinin sensini kendin üzerinde denemek aptallıktır. Herkes için bu ayar çok özel ve ayrı olmalıdır.
TURKISHPOWA dedi: Hala bir çözüm bulamadım, en iyi hassasiyeti nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Aimlabde bir mod var kişiye özel direk hassasiyet çıkarıyor ondan yapabilirsin. Fikret28 dedi: 800 DPI 0.4-0.8 sens deneyebilirsin, kişiden kişiye değişir ama ideal sens budur bana göre. Genişletmek için tıkla... Başka birinin sensini kendin üzerinde denemek aptallıktır. Herkes için bu ayar çok özel ve ayrı olmalıdır.
Astar0 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 907 Çözümler 3 18 Haziran 2023 #16 Steam'de oblivity diye bir program var ben o şekilde buldum ve gayet iyi oynuyorum bu hassasiyet ile.
Steam'de oblivity diye bir program var ben o şekilde buldum ve gayet iyi oynuyorum bu hassasiyet ile.
urn4ga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 28 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer 18 Haziran 2023 #17 TURKISHPOWA dedi: Hala bir çözüm bulamadım, en iyi hassasiyeti nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam ben mousepadin bir ucundan diğer ucuna 180 derece dönecek şekilde ayarladım. Dönmem gerekecek olan en uzun mesafe arkam olacak çünkü. O aralığı da ne kadar büyük tutarsak o kadar iyi bence.
TURKISHPOWA dedi: Hala bir çözüm bulamadım, en iyi hassasiyeti nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam ben mousepadin bir ucundan diğer ucuna 180 derece dönecek şekilde ayarladım. Dönmem gerekecek olan en uzun mesafe arkam olacak çünkü. O aralığı da ne kadar büyük tutarsak o kadar iyi bence.
TURKISHPOWA Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 464 Çözümler 2 18 Haziran 2023 #18 CyKharkow dedi: Kol hareketi ile mi oybuyorsunuz bilek mi yoksa ikiside mi İkiside mi?* Genişletmek için tıkla... Çoğunlukla bilek ile
CyKharkow dedi: Kol hareketi ile mi oybuyorsunuz bilek mi yoksa ikiside mi İkiside mi?* Genişletmek için tıkla... Çoğunlukla bilek ile
KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #19 TURKISHPOWA dedi: Hala bir çözüm bulamadım, en iyi hassasiyeti nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Oblivity al 60tl ye sonra iade.
TURKISHPOWA dedi: Hala bir çözüm bulamadım, en iyi hassasiyeti nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Oblivity al 60tl ye sonra iade.
CyKharkow Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 648 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #20 TURKISHPOWA dedi: Çoğunlukla bilek ile Genişletmek için tıkla... oyun içi hassasiyet ayarınızı 0,30-0,40 arası tutunuz, dpi'ınız ise 1000 civarında olursa size uygun gibidir. Deneyiniz.
TURKISHPOWA dedi: Çoğunlukla bilek ile Genişletmek için tıkla... oyun içi hassasiyet ayarınızı 0,30-0,40 arası tutunuz, dpi'ınız ise 1000 civarında olursa size uygun gibidir. Deneyiniz.