H heavensolos Centipat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #11 Pixel_less dedi: O nasıl bir şey hocam format atmayı denediniz mi hiç? Genişletmek için tıkla... Hiç atmadım daha önce.
Pixel_less dedi: O nasıl bir şey hocam format atmayı denediniz mi hiç? Genişletmek için tıkla... Hiç atmadım daha önce.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.486 Makaleler 31 Çözümler 110 Yer Manisa 8 Temmuz 2024 #12 heavensolos dedi: Hiç atmadım daha önce. Genişletmek için tıkla... Buradaki rehbere göre format atabilirsiniz. Sisteminiz Windows 11 ise 11 kurun. 10 ise 10 kurun. Windows 11 kurulum videosu; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows 10 kurulum videosu; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UYARI : Verileriniz bir USB gibi bir yere yedek almadığınız sürece silinecektir. Ayrıca da dilerseniz ilk başta sıfırlamayı deneyebilirsiniz; Windows arama yerine "bu bilgisayarı sıfırla" yazın ve bilgisayarı sıfırla diyin. Kişisel dosyaları sakla deyip bilgisayarı sıfırlayın.
heavensolos dedi: Hiç atmadım daha önce. Genişletmek için tıkla... Buradaki rehbere göre format atabilirsiniz. Sisteminiz Windows 11 ise 11 kurun. 10 ise 10 kurun. Windows 11 kurulum videosu; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows 10 kurulum videosu; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UYARI : Verileriniz bir USB gibi bir yere yedek almadığınız sürece silinecektir. Ayrıca da dilerseniz ilk başta sıfırlamayı deneyebilirsiniz; Windows arama yerine "bu bilgisayarı sıfırla" yazın ve bilgisayarı sıfırla diyin. Kişisel dosyaları sakla deyip bilgisayarı sıfırlayın.