Ya Allah'ın cezası oyunda 2023 senelerinde elmas 1'e kadar çıktım, sonra uzun bir süre ara verdim. Geçen haftalarda arkadaşla beraber tekrar başladım, aim yanıyor. Silver 3'e kadar geldim. Son 3 gündür kazan, kaybet, elo hell'e düştüm. 30 vurduğum maçı kaybediyorum. Aim'i istiyorum. DM'de 40 vurup rekabetçiye giriyorum, 7 vurup maç kaybediyorum. 4 oyun böyle oldu. Oyunu sildim, başlamaya niyetim yok. Ha olur da biri tavsiye verir, bir ihtimal geri başlarım.
Ya Allah'ın cezası oyunda 2023 senelerinde elmas 1'e kadar çıktım, sonra uzun bir süre ara verdim. Geçen haftalarda arkadaşla beraber tekrar başladım, aim yanıyor. Silver 3'e kadar geldim. Son 3 gündür kazan, kaybet, elo Hell'e düştüm. 30 vurduğum maçı kaybediyorum. Aim'i istiyorum. DM'de 40 vurup rekabetçiye giriyorum, 7 vurup maç kaybediyorum. 4 oyun böyle oldu. Oyunu sildim, başlamaya niyetim yok. Ha olur da biri tavsiye verir, bir ihtimal geri başlarım.
FPS oyunları baş ağrıtıyor hele ki Valorant ortamı iğrenç bir oyun bende geçen geri yükledim kendime acı çektiriyormusum gibi hisettim herkes ayrı bir şey.
Bende carry attığım Gold plat yükselme maçında takıma kız geldi yanında da 2 erkek presi 20/11/9 ile ben taşıyordum maçın ortasında geldi bana laf etmeye başladı durduk yere mide giderken öldüm diye gittim trolledim sattım maçı uzak duruyorum o günden beri.
Ya Allah'ın cezası oyunda 2023 senelerinde elmas 1'e kadar çıktım, sonra uzun bir süre ara verdim. Geçen haftalarda arkadaşla beraber tekrar başladım, aim yanıyor. Silver 3'e kadar geldim. Son 3 gündür kazan, kaybet, elo Hell'e düştüm. 30 vurduğum maçı kaybediyorum. Aim'i istiyorum. DM'de 40 vurup rekabetçiye giriyorum, 7 vurup maç kaybediyorum. 4 oyun böyle oldu. Oyunu sildim, başlamaya niyetim yok. Ha olur da biri tavsiye verir, bir ihtimal geri başlarım.
En iyisi bence Valorant'yu aynı senin bashettiğiin zamanlarda o ranklara kadar çıkıp bıraktım genel olarak Riot Games oyunlarından uzak duruyorum gençleştim.
Usta bıktırdı ya adama önce ben bakıyorum ateş etmeye başlıyorum adam dönüp bir vuruyor tahtalı köyü boyluyorum. Tamamiyle mentalini yemek için kurulmuş bu oyun bu arada hikayeli oyun tavsiyesi alırım.
Usta bıktırdı ya adama önce ben bakıyorum ateş etmeye başlıyorum adam dönüp bir vuruyor tahtalı köyü boyluyorum. Tamamiyle mentalini yemek için kurulmuş bu oyun bu arada hikayeli oyun tavsiyesi alırım.
Bu oyunlar temelde FPS oyunları olsa da aim tek kurtaracak şey değildir bunu anlayın artık. Çok keskin sağlam Aim'in vardır ama oyunu okuyamazsan oyunu kuramazsan keklik gibi avlanırsın. Oyun kurmaya bakacaksın rakipleri tanıyıp ona göre hamleler yapacaksın Aim'i ikinci plana atacaksın. Zaten güzel oyun kurduğunda rakibi ablukaya düşürdüğünde Aim'e ihtiyaç kalmıyor çoğunlukla far görmüş tavşan gibi rahatça avlanıyorlar.