larscirusz Femtopat Katılım 26 Haziran 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #1 Yeni güncellemeden sonra bronz hesapta karsıya Gold plat atıyor sizde de aynı durum var mı?
B bigcherry Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 674 Çözümler 3 30 Haziran 2025 #2 larscirusz dedi: Yeni güncellemeden sonra bronz hesapta karsıya Gold plat atıyor sizde de aynı durum var mı? Genişletmek için tıkla... Ranklar sıfırlandığı için normal.
larscirusz dedi: Yeni güncellemeden sonra bronz hesapta karsıya Gold plat atıyor sizde de aynı durum var mı? Genişletmek için tıkla... Ranklar sıfırlandığı için normal.
ForzaCompagni Picopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #3 Bende de öyle dün frankfurtta dia geldi ben daha rank geçmedim karşıa dia gönderdi. (frankfurt sunucu olan)
Bende de öyle dün frankfurtta dia geldi ben daha rank geçmedim karşıa dia gönderdi. (frankfurt sunucu olan)
larscirusz Femtopat Katılım 26 Haziran 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #4 bigcherry dedi: Ranklar sıfırlandığı için normal. Genişletmek için tıkla... Çok saçma ForzaCompagni dedi: Bende de öyle dün frankfurtta dia geldi ben daha rank geçmedim karşıa dia gönderdi. (frankfurt sunucu olan) Genişletmek için tıkla... riot games boykot
bigcherry dedi: Ranklar sıfırlandığı için normal. Genişletmek için tıkla... Çok saçma ForzaCompagni dedi: Bende de öyle dün frankfurtta dia geldi ben daha rank geçmedim karşıa dia gönderdi. (frankfurt sunucu olan) Genişletmek için tıkla... riot games boykot