Y ysnbdv Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #1 Valorant yine oyunda mouse hareket ve hassasiyeti çalışmıyor onu nasıl çözebilirsiniz? Mouse sol ve sağ tuşlarına basıyorum çalışıyor sorun yok. İnternetten araştırdığım için bir şeyi denedim ama olmadım maalesef
Valorant yine oyunda mouse hareket ve hassasiyeti çalışmıyor onu nasıl çözebilirsiniz? Mouse sol ve sağ tuşlarına basıyorum çalışıyor sorun yok. İnternetten araştırdığım için bir şeyi denedim ama olmadım maalesef
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 15 Eylül 2023 #2 Başka fare ile kullansıysan 2. Fare afk kalır. İlk takılı olan fareyi çıkartırsan düzelir. Artı 0 Eksi
KS KS Y ysnbdv Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #3 ChaosBey dedi: Başka fare ile kullansıysan 2. Fare afk kalır. İlk takılı olan fareyi çıkartırsan düzelir. Genişletmek için tıkla... Touchpad kullanıyorum başka bir şey yok hacım Artı 0 Eksi
ChaosBey dedi: Başka fare ile kullansıysan 2. Fare afk kalır. İlk takılı olan fareyi çıkartırsan düzelir. Genişletmek için tıkla... Touchpad kullanıyorum başka bir şey yok hacım
baymortal Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #4 Hocam yani basit çözüm olarak çıkar tak denediniz mi? Artı 0 Eksi