Valorant'ta fare dönmüyor

Bleaker

Hectopat
Daha fazla  
Oyundayken fareyi sağa çeviriyorum normal bir şekilde dönüyor ama sola çevirdiğim anda dönmüyor. Bu olay sürekli tekrarlanıyor. Daha önce böyle bir sorun yaşamıyordum şimdi olmaya başladı. Çözümünü bilen biri varsa açıklayabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sensöründe sıkıntı olabilir benim de Rampage X Spear faremde ani hareket yaptığımda ya yukarı bakakalıyor ya da aşağı bakakalıyordu bir anda arkama dönmek istesem asla yapamıyordum şu an Corsair Katar Pro kullanıyorum hiçbir sıkıntısına rastlamadım sorun faredeymiş büyük ihtimalde sensörde olabilir.

Sensöründe sıkıntı olabilir benim de Rampage X Spear faremde ani hareket yaptığımda ya yukarı bakakalıyor ya da aşağı bakakalıyordu bir anda arkama dönmek istesem asla yapamıyordum şu an Corsair Katar Pro kullanıyorum hiçbir sıkıntısına rastlamadım sorun faredeymiş büyük ihtimalde sensörde olabilir.
rampage smx r44 modeli kullanıyorum
Bana mouse ile alakalı gibi geldi her oyunda ya da günlük kullanımda da böyle mi acaba?
rampage smx r44 moedli kullanıyorum

Oyundayken fareyi sağa çeviriyorum normal bir şekilde dönüyor ama sola çevirdiğim anda dönmüyor. Bu olay sürekli tekrarlanıyor. Daha önce böyle bir sorun yaşamıyordum şimdi olmaya başladı. Çözümünü bilen biri varsa açıklayabilir mi?

Bende de aynısı oluyordu Vanguard'ı silip tekrar kurun belki sorun çözülür.
Bende de aynısı oluyordu Vanguard'ı silip tekrar kurun belki sorun çözülür.

Bu arada mouse pad kullanmıyorsan olabilir böyle şeyler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı