Valorant'ta fare makrosu kullanmak ban sebebi mi?

Ipares

Hectopat
Makaleler
7
Yer
Izmir
ROG STRIX Impact mouse kullanıyorum.
Mouse'un kendi Driver'ı bulunuyor ve PC'yi açtığım zaman Armoury Crate açmama gerek kalmadan Mouse'a ayarlar uygulanıyor.

Armoury Crate ile makro atayabiliyoruz. Parmak refleksi olarak pistol vuruşlarında parmağım hep istemsizce duruyor ve o sırada rakibe şans vermiş oluyorum ve hep ölüyorum.

Tabanca ile daha seri atış yapabilmek için Armoury Crate üzerindeki makro özelliğini kullanmayı düşünüyorum.
Mouse üzerinde varsayılan olarak bir DPI ayar butonu bulunuyor ve buraya atamayı düşünüyorum.

Sonuç olarak 3.parti bir yazılım olmadığı için Mouse'un özelliği olduğu için bir sorun olmaz diye düşünüyorum ama sizin de fikrinizi almak isterim.
Sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
ROG STRIX ımpact mouse kullanıyorum.
Mouse'un kendi Driver'ı bulunuyor ve PC'yi açtığım zaman Armoury Crate açmama gerek kalmadan Mouse'a ayarlar uygulanıyor.

Armoury Crate ile makro atayabiliyoruz. Parmak refleksi olarak pistol vuruşlarında parmağım hep istemsizce duruyor ve o sırada rakibe şans vermiş oluyorum ve hep ölüyorum.

Tabanca ile daha seri atış yapabilmek için Armoury Crate üzerindeki makro özelliğini kullanmayı düşünüyorum.
Mouse üzerinde varsayılan olarak bir DPI ayar butonu bulunuyor ve buraya atamayı düşünüyorum.

Sonuç olarak 3.parti bir yazılım olmadığı için Mouse'un özelliği olduğu için bir sorun olmaz diye düşünüyorum ama sizin de fikrinizi almak isterim.
Sizce?

Sorun olmayacaktır.

ROG STRIX Impact mouse kullanıyorum.

Sizce?
Hocam tam anlayamadım, bu makro size ek ne katkı sağlayacak? Ne yapacak yani?

Hocam tam anlayamadım, bu makro size ek ne katkı sağlayacak? Ne yapacak yani?
Poligonda ve aimlab üzerinde çok çalıştım ancak maç içerisinde elim hep kayıyor ve "sadece tabanca ile" adamı vuramıyorum. Katkısı ise seri atış.
Makro derken nasıl bir makro açar mısınız biraz.
Sadece sol tık. Yani aman aman bir şey değil gibi. 5 kez sol tık basacak bu kadar.
Kendinize avantaj sağlayacağınız her türlü şey ban sebebidir.

Edit: Monitör daha iyi ekipman vs. hariç
Tamam ancak bu bir mouse. Mouse bir ekipman olarak sayılır. Ve bu da bir mouse özelliği.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı