byreqal61 Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 53 20 Şubat 2023 #1 Hocam mouse aşağı yukarı yaparken veya sağ sol yaparken kücük kücük takılıyor gibi oluyor. Nasıl çözebilirim? kabloluda sorun yok Son düzenleme: 20 Şubat 2023
Hocam mouse aşağı yukarı yaparken veya sağ sol yaparken kücük kücük takılıyor gibi oluyor. Nasıl çözebilirim? kabloluda sorun yok
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.694 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #2 Windows taki fare hareketlerine göre diye bir ayar vardi ama adı farklıydı. O belki işe yarar Artı 0 Eksi
KS KS byreqal61 Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 53 20 Şubat 2023 #3 Dorzi dedi: Windows taki fare hareketlerine göre diye bir ayar vardi ama adı farklıydı. O belki işe yarar Genişletmek için tıkla... baya bir şey aradım bir çözüm bulamadım forumu da gezdim kabloluda sorun olmuyor Artı 0 Eksi
Dorzi dedi: Windows taki fare hareketlerine göre diye bir ayar vardi ama adı farklıydı. O belki işe yarar Genişletmek için tıkla... baya bir şey aradım bir çözüm bulamadım forumu da gezdim kabloluda sorun olmuyor
T Talha kaba Femtopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #4 byreqal61 dedi: baya bir şey aradım bir çözüm bulamadım forumu da gezdim kabloluda sorun olmuyor Genişletmek için tıkla... kablolu farede olmuyor mu Artı 0 Eksi
byreqal61 dedi: baya bir şey aradım bir çözüm bulamadım forumu da gezdim kabloluda sorun olmuyor Genişletmek için tıkla... kablolu farede olmuyor mu