Valorant'ta fazla AFK kalmak ban yedirtir mi?

Brazen

Hectopat
Makaleler
1
Bizde internet kesintileri sık oluyor. Bu sebeple ban yerim diye korkuyorum çünkü oyuna o kadar para yatırdım. Bunlar çok uzun süreli banlara yol açabilir mi? (6 ay, 1 yıl, kalıcı vb.)

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk 7 gün rekabetçi yasağı sonra 7 gün oyundan uzaklaştırma sonra 14 gün uzaklaştırma sonra 30 gün veya daha fazla

Hocam şu ana kadar AFK kalmaktan en fazla 3 saat yiyeni gördüm. Kalıcı ya da 1 yıl yiyeceğini düşünmüyorum ama belki maksimum 1 ay atıyor olabilirler.

Yedirtir ama çok fazla değil.

Bir gün bu kesintiler yüzünden tırmanış modunda 3 kez AFK kalmıştım. Ama sonradan hiç kalmadım.

(Özellikle rekabetçi maçlarda) düzenli olarak olursa 1 hafta, 14 gün, 1 ay, 3 ay (olabilir), 1 yıl diye gider. Ama bu dediğim sürelerde oyuna hiç giremezsiniz. Tırmanış modunda nasıl olur bilmiyorum. Dikkatli olun hocam.

bilgisayarımdan dolayı maçları geç giriyodum biraz bugün yine ilk el afk kaldım ve birisi raporlamış 1 yıl banım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…