Valorant'ta fazla ping var

Fian Şampiyonu

Hectopat
Selamlar, Valorant oynamak istiyorum ama pingim resmen sinirlerimi bozuyor. CS:GO, LoL falan da oynuyorum ama onlarda CS:GO'da Türkiye sunucusu olmamasına rağmen bile bu kadar pingim çıkmıyor. Valorant'ta 100 ping aşağısını göremiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? 1 2 el pingim 60'ın altına düşüyor ve tekrar 100'lere çıkıyor. Ne yapmam gerekli? Not: Kablosuz telefonumdan internet bağlıyorum. Kabloluya geçsem düzelme imkanı var mı?

Ethernet kablosu ile yapsana dostum , telefondan internet ne alaka ?

Kablolu internet daha stabil, Wi-Fi'ye göre.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Valorant hile koruması için Vanguard'ı kullanıyor ve Vanguard oyuna girdiğiniz andan itibaren veri gönderimi yapıyor bu işlem internetinizin Upload hızına gerek duruyor Upload hızınız düşük olduğu taktirde evet ping olmasına yol açıyor.

Merhaba bende aynı sorundan muzdaribim. Direkt olarak modeme bağlayamıyorsak bir routera ethernet kablosu ile bağlayıp onu internet adaptörü olarak kullansam daha az olur mu pingim?

İndirme hızlarım neredeyse aynı kablolu veya kablosuz şekilde.

Upload hızım 1 ondan dolayı oluyor olabilir mi?

Ayrıca belirtmek istiyorum 0.3 upload hızım varken CAT6 kablo ile modemime bağlıyken dahil Valorantta ping sorunlarım oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…