peyamidede Femtopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #1 Valorant'ta FPS 5'e sabitlendi ve değişmiyor, ne yapabilirim? Ekran kartım NVIDIA.
G garevaci Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #2 Oyun icinden yanlislikla kisitlamis olabilirmisiniz. Artı 0 Eksi
KS KS peyamidede Femtopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #3 @garevaci hayır fps kısıtlamalarının hepsi kapalı gözüküyor Artı 0 Eksi
G garevaci Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #4 Sistem bilgileriniz nedir. peyamidede dedi: @garevaci hayır fps kısıtlamalarının hepsi kapalı gözüküyor Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Sistem bilgileriniz nedir. peyamidede dedi: @garevaci hayır fps kısıtlamalarının hepsi kapalı gözüküyor Genişletmek için tıkla...
KS KS peyamidede Femtopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #5 Bilgisayar arkadaşımın ancak laptop olduğunu ve nvidia ekran kartı olduğunu biliyorum @garevaci Artı 0 Eksi
G garevaci Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #6 peyamidede dedi: Bilgisayar arkadaşımın ancak laptop olduğunu ve nvidia ekran kartı olduğunu biliyorum @garevaci Genişletmek için tıkla... Suruculer guncel mi, birde ayarlardan sistem bilgisini paylasirsaniz daha iyi olur. Artı 0 Eksi
peyamidede dedi: Bilgisayar arkadaşımın ancak laptop olduğunu ve nvidia ekran kartı olduğunu biliyorum @garevaci Genişletmek için tıkla... Suruculer guncel mi, birde ayarlardan sistem bilgisini paylasirsaniz daha iyi olur.