veyt Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 600 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:46 #11 Aidenzawesome dedi: Ama bir anda geri eski haline geri dönüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam çok normal. Bir anda ısınıp frekans düşürüyor sonra yükseltiyor. Değerleri görebilseydik iyi olurdu.
Aidenzawesome dedi: Ama bir anda geri eski haline geri dönüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam çok normal. Bir anda ısınıp frekans düşürüyor sonra yükseltiyor. Değerleri görebilseydik iyi olurdu.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.355 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:42 #12 Sorun darboğaz işlemci değiştirilmeli.
Aidenzawesome Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 547 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 dakika önce #13 Jezo dedi: Sorun darboğaz işlemci değiştirilmeli. Genişletmek için tıkla... Yıllardır kullanıyorum hocam neden şimdi oldu? veyt dedi: Hocam çok normal. Bir anda ısınıp frekans düşürüyor sonra yükseltiyor. Değerleri görebilseydik iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Hocam ısı değerleri oyundayken 70'in üstüne çıkmıyor yeni temizledim herşeyi.
Jezo dedi: Sorun darboğaz işlemci değiştirilmeli. Genişletmek için tıkla... Yıllardır kullanıyorum hocam neden şimdi oldu? veyt dedi: Hocam çok normal. Bir anda ısınıp frekans düşürüyor sonra yükseltiyor. Değerleri görebilseydik iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Hocam ısı değerleri oyundayken 70'in üstüne çıkmıyor yeni temizledim herşeyi.