BotPence2 Decapat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #1 Ya arkadaşlar bu Valorant'a giriyorum. Sonra açılıyor ama ekran donuyor. Yani görüntü olarak bir tuşa bastığım zaman oyun bir önceki ekranda kalıyor ama o tuşu bastım kabul ediyor. Pek iyi anlatamadım ama yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2024
Ya arkadaşlar bu Valorant'a giriyorum. Sonra açılıyor ama ekran donuyor. Yani görüntü olarak bir tuşa bastığım zaman oyun bir önceki ekranda kalıyor ama o tuşu bastım kabul ediyor. Pek iyi anlatamadım ama yardımcı olursanız sevinirim.
raez Femtopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #2 Oyunu silip yüklemeyi denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS BotPence2 Decapat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #3 raez dedi: Oyunu silip yüklemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet ama yine oldu oynanmaz durumda. Artı 0 Eksi
raez dedi: Oyunu silip yüklemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet ama yine oldu oynanmaz durumda.