EymK Decapat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 1.310 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #21 Sxnatta dedi: Hocam yarın hellian aim programını uygulayacağım yararlı olur mu? Gridshot ne oluyor tam olarak? Genişletmek için tıkla... Flick çalışması aimlaba girince arama kısmına yaz çıkar zaten.
Sxnatta dedi: Hocam yarın hellian aim programını uygulayacağım yararlı olur mu? Gridshot ne oluyor tam olarak? Genişletmek için tıkla... Flick çalışması aimlaba girince arama kısmına yaz çıkar zaten.
Sxnatta Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #22 Sxnatta dedi: Hocam yarın hellian aim programını uygulayacağım yararlı olur mu? Gridshot ne oluyor tam olarak? Genişletmek için tıkla... Fatihkerem0023 dedi: Ben tek girer diye konuştum ama dedikleriniz doğru evet. Genişletmek için tıkla... Hocam hellian aim programını uyguladım gerçekten one tap atmaya falan başladım ama aim eskisine göre biraz kötüledi normal mi bu maçlarda vuramayaya başladım
Sxnatta dedi: Hocam yarın hellian aim programını uygulayacağım yararlı olur mu? Gridshot ne oluyor tam olarak? Genişletmek için tıkla... Fatihkerem0023 dedi: Ben tek girer diye konuştum ama dedikleriniz doğru evet. Genişletmek için tıkla... Hocam hellian aim programını uyguladım gerçekten one tap atmaya falan başladım ama aim eskisine göre biraz kötüledi normal mi bu maçlarda vuramayaya başladım