Furkann368 Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #1 Arkadaşım diamond 1 ama ben gümüş 3'üm, eğer Gold'a çıkarsam onunla beraber ranked girebilir miyiz? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2025
Çözüm EymK 3 Mayıs 2025 Furkann368 dedi: Arkadaşım diamond 1 ama ben gümüş 3'üm, eğer Gold'a çıkarsam onunla beraber ranked girebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Giremezsin, en az plat 1 olman gerekiyor.
Furkann368 dedi: Arkadaşım diamond 1 ama ben gümüş 3'üm, eğer Gold'a çıkarsam onunla beraber ranked girebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Giremezsin, en az plat 1 olman gerekiyor.
McQueenMichael Picopat Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #2 VALORANT - Rekabet Modu SSS Ajan olarak sahaya inip kazanmak için her şeyi riske atmaktan daha heyecan verici ne olabilir? Takımındaki ajanlardan daha iyi olmak için her şeyini riske atmak olabilir mesela! VALORANT’ın rekabet... support-valorant.riotgames.com buraya bir göz at istersen Artı 0 Eksi
VALORANT - Rekabet Modu SSS Ajan olarak sahaya inip kazanmak için her şeyi riske atmaktan daha heyecan verici ne olabilir? Takımındaki ajanlardan daha iyi olmak için her şeyini riske atmak olabilir mesela! VALORANT’ın rekabet... support-valorant.riotgames.com buraya bir göz at istersen
EymK Decapat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 1.211 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #3 Furkann368 dedi: Arkadaşım diamond 1 ama ben gümüş 3'üm, eğer Gold'a çıkarsam onunla beraber ranked girebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Giremezsin, en az plat 1 olman gerekiyor. Son düzenleme: 3 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Furkann368 dedi: Arkadaşım diamond 1 ama ben gümüş 3'üm, eğer Gold'a çıkarsam onunla beraber ranked girebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Giremezsin, en az plat 1 olman gerekiyor.