Dün Valorant girdiğim zaman her şey normaldi 200 FPS'lerde oynuyordum gece kasamın yerini değiştirdim fakat Valorant dışında her oyunda aynı FPS'leri alıyorum.
Valorant GPU kullanımı %3 CPU %60.
Dün Valorant girdiğim zaman her şey normaldi 200 FPS'lerde oynuyordum gece kasamın yerini değiştirdim fakat Valorant dışında her oyunda aynı FPS'leri alıyorum.
Valorant GPU kullanımı %3 CPU %60.
Abi siz deli misiniz acaba ? Adam isterse 480p en düşük ayarlarda oynasın. Adamın kartı gt 1030. %3 çalışması gibi bir durum olamaz. Öyle bir konuşuyorsunuz ki işlemcisi 2002'denmiş de cpu darboğaz yiyormuş gibi. Ortada belliki bir sorun var.
Hocam lütfen dilimizi güzel kullanalım. Eğer oyunlardaki grafikler güzel olursa bu grafik kartına yük bindirir. İşlemci oyundaki ses, efektleri kontrol eder. Oyundaki gördüğünüz modelleri ekran kartı sayesinde görürsünüz. Yani grafik ayarlarını yükseğe alırsak ekran kartı daha fazla çalışır ki buda ekran kartına daha fazla yük bindirir.
İşlemci tabanlı bir oyunda ekran kartı değiştirme önerisi? GT 1030'da i5 9400F'de e sporcu değil isen fazla fazla yeterli, keşke böyle yorumlarla vakit kaybetmek yerine gerçekten sorunu çözmek için çaba sarf etseniz. @Abdullah_AKD hocam oyundaki grafikler güzel olursa ekran kartına yük biner diyorsunuz, dediğiniz durum arkadaş i5 650 ile GT 1030 kullansa elbette geçerli olurdu ancak 9400F GT 1030 karşısında darboğaz yaşayamaz, diyelim ki grafikleri en düşüğe aldık Config yaptık yine de %97'lik bir darboğaza uğratamazsınız.
İşlemci tabanlı bir oyunda ekran kartı değiştirme önerisi? GT 1030'da i5 9400F'de e sporcu değil isen fazla fazla yeterli, keşke böyle yorumlarla vakit kaybetmek yerine gerçekten sorunu çözmek için çaba sarf etseniz.
Neyse dostum şimdi başka konulara geçmek yerine soruna dönelim, kasayı taşıdıktan sonra sorun yaşadığını belirtmişsin. Aslında tüm oyunlarda bir sorun yaşaman gerekirdi, sorunun tek bir oyunda olması ilginç. Valorant için Görev Yöneticisi üzerinden bir öncelik ya da sistem yapılandırmasın bir çekirdek sayısı tanımladın mı? Rica etsem oyun içindeki sistem değerlerini ve NVIDIA Denetim Masası 3D yapılandırma kısmında Valorant için yapılı olan ayarların resmini atabilir misin?