D DerdimPC Decapat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 12 3 Nisan 2021 #1 Valorant'ta ekstra olarak grafik düşürmeye yardımcı program var mı? Hialgo'yu denedim fakat sanırsam Valorant'ta çalışmıyor. (Gameusersettings ayarları dışında) Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2021
Valorant'ta ekstra olarak grafik düşürmeye yardımcı program var mı? Hialgo'yu denedim fakat sanırsam Valorant'ta çalışmıyor. (Gameusersettings ayarları dışında)
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 3 Nisan 2021 #2 LowSpecExperience.
Stay High Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #3 Oyunun dosyalarını değiştirerek istediğin çözünürlüğe alabiliyorsun. Bir videoda görmüştüm.
D DerdimPC Decapat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 12 3 Nisan 2021 #4 LastPlayer dedi: Lowspecexperience. Genişletmek için tıkla... O programa da baktım sadece gameusersettings ayarlarını değiştiriyor. Onu kendimiz manuel olarak da yapabiliriz. Başka bildiğiniz program var mı?
LastPlayer dedi: Lowspecexperience. Genişletmek için tıkla... O programa da baktım sadece gameusersettings ayarlarını değiştiriyor. Onu kendimiz manuel olarak da yapabiliriz. Başka bildiğiniz program var mı?