Valorant'ta grafikler nasıl düşürülür?

İşletim sistemi
Windows 10

Laweler

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
Laptop dahili
Anakart
Laptop
İşlemci
Intel i7 4. Nesil
Arkadaşlar bugün bir video gördüm aşağıda koyacağım elemanin oyunu patates grafik ama bizim bildiğimiz gibi değil. Hani şu metin belgesinden 100.000'ni 30'a falan cekioruz o öyle bir şey değil bu direkt grafikleri patates bunu nasıl bulup yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230510-223753.jpg
    Screenshot_20230510-223753.jpg
    353,4 KB · Görüntüleme: 282
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bugün bir video gördüm aşağıda koyacağım elemanin oyunu patates grafik ama bizim bildiğimiz gibi değil. Hani şu metin belgesinden 100.000'ni 30'a falan cekioruz o öyle bir şey değil bu direkt grafikleri patates bunu nasıl bulup yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Oyunun dosyaları ile oynuyor (bazı dosyaları siliyor veya ekstra dosya yüklüyor) ban riski var yapmamanızı tavsiye ederim. Yapcaksanızda bunların TikTok'ta yayın açıyorlar kendi DC'lerinde gösteriliyor diye biliyorum. Ama yapmayın derim gerek yok.

Bu ARK mı hocam böyle grafik versin Low'da.

Program ile yapılıyor fakat adını bilmiyorum. Bu görüntü ayarını yapsan bile FPS hiç değişmeyecek tüm verileri aynı şekilde yükleyecek oyun. Gereksiz ve ban riski az da olsa var.

Hocam ben bişey biliyorum ama garanti veremem ban yeme riski olabilir düşük düşük yaparsanız sorun olmaz. İlk başta %appdata% yazıp Local Kısmına giriniz. VALORANT'a girdikten sonra Saved dosyasına girin. Oradan Confige basın ve en üstteki dosyaya girin oradan Windows yapın oradanda GameUserSettingse girin orada ResoulationQuality var bunu 50'ye kadar çekebilirsin bu sadece çözünürlülüğü düşürür. Grafikler içinde ResoulationQuality altındaki bütün 3 leri 0 yapabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı