Valorant'ta günde 40 DM atarsam iyi bir oyuncu olabilir miyim? Size komik gelebilir ama e-sporcu olmak istiyorum. Bütün günüm boş geçiyor. Biliyorum mesele sadece aim değil ama ben en azından geliştirmek istiyorum. Bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı?
Yeni map pearl haritası gelince 5-10 adam zor vuruyorum. Diğer haritalarda 20'den aşağı nadir. Yani oyunu bilmek aim kadar önemli. Yok o yeteneği şimdi mi atsam veya nereye atayım derken kafaya yiyiyon.
40 Dm gereksiz şekilde fazla Önerim Oyuna ilk girdiğinde
-Poligondaki Parkuru yap eğer zor geliyorsa bitirmeden bırakabilirsin gün geçtikçe daha ileriye gidersin
- 10-15 Dk Poligon
- 5 Dm eğer çok fazla tilt oluyorsan derecesiz de atabilirsin
- Ara sıra aimini daha tutarlı ve soft yapmak istiyorsan sim lab veya osu oynamak öneririrm
Valorant'ta günde 40 DM atarsam iyi bir oyuncu olabilir miyim? Size komik gelebilir ama e-sporcu olmak istiyorum. Bütün günüm boş geçiyor. Biliyorum mesele sadece aim değil ama ben en azından geliştirmek istiyorum. Bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı?
Hayır 40 DM senin oyununu geliştirmez. Günde 4-5 DM attıktan sonra ranked girmek daha yararlı. Bol bol maç izle ve ajan sahiplen yani viper oynayacaksan lineup, agresif perde, retake perdesi hepsini öğren. Oyunun %50'sı bence game sense, %30 aim gerisi de motivasyon.