Valorant'ta günde 40 DM atmalı mıyım?

JETTİN ULTİSİ

Hectopat
Valorant'ta günde 40 DM atarsam iyi bir oyuncu olabilir miyim? Size komik gelebilir ama e-sporcu olmak istiyorum. Bütün günüm boş geçiyor. Biliyorum mesele sadece aim değil ama ben en azından geliştirmek istiyorum. Bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı?

Ne kadar oynarsan o kadar gelişirsin ama boş oynama senden daha iyilerle oyna.
Aim çalış.
Demo izle, maçları takip et ve oyundaki incelikleri öğren.

Yeni map pearl haritası gelince 5-10 adam zor vuruyorum. Diğer haritalarda 20'den aşağı nadir. Yani oyunu bilmek aim kadar önemli. Yok o yeteneği şimdi mi atsam veya nereye atayım derken kafaya yiyiyon.

40 Dm gereksiz şekilde fazla Önerim Oyuna ilk girdiğinde
-Poligondaki Parkuru yap eğer zor geliyorsa bitirmeden bırakabilirsin gün geçtikçe daha ileriye gidersin
- 10-15 Dk Poligon
- 5 Dm eğer çok fazla tilt oluyorsan derecesiz de atabilirsin
- Ara sıra aimini daha tutarlı ve soft yapmak istiyorsan sim lab veya osu oynamak öneririrm

Wwz ya da l4D gibi zombi oyunlarda oynayabilirsiniz, bir nevi gelen adamı vurma, aim tutma antrenmanı olur.

Hayır 40 DM senin oyununu geliştirmez. Günde 4-5 DM attıktan sonra ranked girmek daha yararlı. Bol bol maç izle ve ajan sahiplen yani viper oynayacaksan lineup, agresif perde, retake perdesi hepsini öğren. Oyunun %50'sı bence game sense, %30 aim gerisi de motivasyon.

40DM fazla. Isındığını hissettiğinde salar ranked girersin. Anlarsın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…