Valorant'ta hak edilen pozisyonda olmamak

YunusXkvrckX

Hectopat

Troller ve çok kötüler yüzünden geçen çıktığım bronz1 89'dan bir anda bunlar başladı. 20-30 arası vuruyorum. Sorun bende mi? Ben bu eloyu mu hak ediyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar çok kaybetmen talihsiz olmuş. Belki arkadaşla girmen kurtarıcı olabilir. Hatırlatmak gerekir ki bu sadece adam vurma oyunu değil. Round kazandırman önemli, yine de bu kadar çok kaybetmekte suç sende değil.

Hocam düşük ranklarda gerçekten kitle yüzünden rank çıkmak çok zor. O yüzden maçlarınızda kafa dengi gelen insanları arkadaş ekleyip beraber girin derim.

Eki Görüntüle 2256188

Troller ve çok kötüler yüzünden geçen çıktığım bronz1 89'dan bir anda bunlar başladı. 20-30 arası vuruyorum. Sorun bende mi? Ben bu eloyu mu hak ediyorum?
Valorant'ta İmmortal olarak sana şunu söyleyebilirim dostum. (4-5 aydır hiç bir oyunu oynamıyorum) Öncelikle zaten çok iyiysen sen o oyunları kazanırsın adam vurmak sana her zaman el kazandırıcak diye bir şey yok gerçekten iyi oyuncuysan akıl mantığını kullanarak roundları çok rahat kazanbilirsin o eloda. Fakat şöyle bir gerçekte var Demir elodan tut golda kadar çok deli smurfler vardı. Adam demir hesabı alıyor onu yüksek ranka çıkarıyor ve sonra hesabı satıyor ya kendisi oynuyor ya da hesabın sahibini boostluyor. Fakat bu smurf 10 elin 10'unda da gelmiyor eğer sen yeterince akıl mantığını yürütürsen ve aimin de iyiyse çok rahat o elodan çıkarsın. Ben demir hesabı 1 günde plat yapmıştım. Sana önerim eğer hala çekiyormu çekmiyor mu bilmiyorum CombatRy'nin bir radiant nasıl düşünür serisini 1.bölümden izle hem keyifli hem de stratejini geliştirir. Ayrıyaten aim de çalış DM'ye gir ara sıra zaten bunları yaparsan ilerlediğini kendin de fark edeceksin.

Ben Valorant'a ilk başladığımda o sıralar yeni bilgisayarımı almıştım hiç CS:GO bile oynayamamıştım eski bilgisayarım çok kötü olduğundan dolayı ve 5 maç attım beni direk Silver 3 50 KP'ye atmıştı o halimle sonradan Plat'a hızlıca çıktım ve orada uzun bir süre takılı kaldım adamları vuradabiliyordum MVP'de oluyordum fakat yükselemiyordum suçu takıma atardım. Elbette sen çok iyi oyuncu olsan bile takımın kötüyse o oyunu kazanman imkansıza çıkar fakat biz bahane ediyorduk takımı aslında bunu geliştikten sonra fark ettim eğer yeterince iyi oynuyorsan kötü takım 1 gelir 2 gelir 3'te gelmez yükselirsin yani her şey senin elinde yükselemiyorsan bahane bulmayacaksın suçu kendin de arayacaksın ben böyle yaparak yükseldim sana bunu açıklama sebebim de konuyu açarken attığın mesaja gülücük emojisini attım yanlış anlama diye. Şimdi hazırsan asker başlayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…