Valorant'ta haksız ban yedim

Shwtds

Hectopat
Daha fazla  
Valorant da herhangi bir hile kullanmadığım halde hesabım ban yedi. Bilet gönderdim ama açılır mı bilmiyorum oyun indirdiğimde virüs falan da inmiş bilgisayara hemen temizledim ama ondan oldu sanıyorum. Ban yemeden önceki maç da 2 tane hile gelmişti maç iptal olmuştu bunun etkisi olur mu?

Hileli maçın etkisi olabilir.Ban'ının hangi sebeplerden olduğunu biliyor musun ?

3.parti yazılım varsa ondan olabilir.

Neden ban yediğin ile alakalı ticket at.
Başkasının hilesinden ban yemezsin ve o kadar kişi Valorant'ı indirirken virüs indirmedi sen mi indirdin yani

Takımına hile geldiyse ve sen bunu rapor etmeyip göz yumduysan sende ban yiyebilirsin.

Buna ancak kahkaha atarım.

Aynen yanlış anlamışım sağ ol ama ben virüsten ban yenileceğini düşünmüyorum.

Arkadaşımla maçımıza gelen hileyi ben rapor etmiştim o etmemişti o maçı 13 1 yenmiştik, 1 gün sonra bana rapor ettiğim oyuncunun uzaklaştırıldığı bildirimi gelmişti, arkadaşım oyuna girmeye çalıştığında ise ban yediğini öğrenmişti ticket attığında hileciye göz yumduğu ve rapor etmediği için uzaklaştırıldığı belirtilmişti hocam; lütfen bilmeden yorum yapmayalım.

Not: Arkadaşım 7 gün uzaklaştırılmıştı. Arkadaşın belki bu sebepten olmayabilir(ama olabilir de).

valorant açık değil moruk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…