Valorant'ta haksız ban yemek

Manti60

Centipat
Daha fazla  
Konuya direkt giriyorum, biz 5 arkadaş Valorant oynardık hiç hile yazılımı veya onun benzeri bir şey de kullanmadık. Valorant oynadığımız bir günden sonra sabah 4'ümüzün ban yediğini gördük. Ayrıca arkadaşlarımızın arkadaşlarının da ban yediğini gördük. Valorant ise hizmet şartlarının madde 7'sini ihlal ettiğimizi söylüyor. Madde 7'de Boost, troll, hile gibi şeyler yazıyor. Biz bunların hiçbirini yapmadık, kullanmadık. Kullansak zaten bu konuyu açmazdım. Sadece buff gibi şeyleri denemiştik bunları 3. parti yazılım olarak saydığını sanmıyorum.

Bizim hesapların pek skini yoktu hadi neyse dedik ama bir arkadaşın binlerce para yatırdığı hesabı da ban yemişti ve bunun üzerine Valorant'yu bıraktı. Defalarca ticket açmamıza rağmen bir kez bile cevap vermediler. Her defasında ticket kısmında 2-3 saat sonra çözüldü yazıyor, bir yanıt bile göndermiyorlardı. Ticket'ı yanlış mı atıyoruz anlayamıyorum. Bu Valorant'nun ticketla bir şekilde dikkatini çekmenin yolu yok mu? Çünkü bir kere bile yanıt vermiyorlar. En azından bir kural ihlal ettiysek onu söylesinler onu bile söylemiyorlar.

Dosya Ekleri

• resim_2025-01-05_183756788.png
    resim_2025-01-05_183756788.png
    178,4 KB · Görüntüleme: 69
  • resim_2025-01-05_183829481.png
    resim_2025-01-05_183829481.png
    19,6 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleyen: Moderatör:
Konuya direkt giriyorum, biz 5 arkadaş Valorant oynardık hiç hile yazılımı veya onun benzeri bir şey de kullanmadık. Valorant oynadığımız bir günden sonra sabah 4'ümüzün ban yediğini gördük. Ayrıca arkadaşlarımızın arkadaşlarının da ban yediğini gördük. Valorant ise hizmet şartlarının madde 7'sini ihlal ettiğimizi söylüyor. Madde 7'de Boost, troll, hile gibi şeyler yazıyor. Biz bunların hiçbirini yapmadık, kullanmadık. Kullansak zaten bu konuyu açmazdım. Sadece buff gibi şeyleri denemiştik bunları 3. parti yazılım olarak saydığını sanmıyorum.

Bizim hesapların pek skini yoktu hadi neyse dedik ama bir arkadaşın binlerce para yatırdığı hesabı da ban yemişti ve bunun üzerine Valorant'yu bıraktı. Defalarca ticket açmamıza rağmen bir kez bile cevap vermediler. Her defasında ticket kısmında 2-3 saat sonra çözüldü yazıyor, bir yanıt bile göndermiyorlardı. Ticket'ı yanlış mı atıyoruz anlayamıyorum. Bu Valorant'nun ticketla bir şekilde dikkatini çekmenin yolu yok mu? Çünkü bir kere bile yanıt vermiyorlar. En azından bir kural ihlal ettiysek onu söylesinler onu bile söylemiyorlar.
Merhaba. Aynı sorunun bende yaşıyordum. Mechvibes kullanıyordum mekanik klavyem yok diye çok özeniyordum 2022de. 3. partiden ban yedim ama ortada hile kullandığım falan yoktu banı da açmıyorlar hatta üst üste 2-3 kez yedim. Geçmiş olsun.

Merhaba. Aynı sorunun bende yaşıyordum. Mechvibes kullanıyordum mekanik klavyem yok diye çok özeniyordum 2022de. 3. partiden ban yedim ama ortada hile kullandığım falan yoktu banı da açmıyorlar hatta üst üste 2-3 kez yedim. Geçmiş olsun.
Kullandığınız yazılım oyuna ait bellek bölgelerini düzenlerken yakalanıyorsa ban yedirmesi normal. Asıl merak konusu klavye yazılımı neden böyle bir oyunun belleğine erişip düzenleme yapsın?

Ya dostum vanguard gibi sisteminin içinde istihbarat ajanı gibi fotoğraflar çeken bir yazılımla korunan oyundan kalıcı olarak 3. parti yazılımdan uzaklaştırılmışsın. Hadi başka oyun olur anlarım da riot sana bu şekil kalıcı ban attıysa kesin bir gerekçesi vardır. Ki zaten 3. parti yazılımın ne olduğundan dahi bahsetmiyorsun konunda. Buff kullanmışsın 3. parti yazılım olarak saydığını zannetmiyorum diye kendi soruna kendin cevap veriyorsun. Demek ki neymiş oyunu arkadan önden çok zorlamıcakmışsın. Efendi gibi tıklayın oyununuzu oynayın bu kadar basit. Dünyada her oyundan ban yiyenlerin böyle konu açması meşhurdur zaten. Ticket attığınızda ilgili şirket sizin yalanlarınıza gülüyor.

Kardeşim öncelikle ban yediğinde sana bir link gelir neden ban yediğin hakkında onu dikkatlice oku Riot Games in resmi destek sayfasında destek bileti oluştur ve neden ban yediğin hakkında detaylı açıkla itiraz et duruma baktın sorunun çözülmüyor destek numarası var bende onu aradım 11858 ara oraya itirazını ilet

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı