Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.012 Çözümler 25 23 Nisan 2023 #11 kadir144 dedi: Bir şey sormak istiyorum olan oldu biten bitti yeni hesap açıp oradan devam etmek istiyorum ama mentalim hiç iyi değil ne yapmam lazım üzülüyorum. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok. Bir bardak soğuk için onun harici yapılacak bir şey yok. Tedbirli ve daha dikkatli olursunuz.
kadir144 dedi: Bir şey sormak istiyorum olan oldu biten bitti yeni hesap açıp oradan devam etmek istiyorum ama mentalim hiç iyi değil ne yapmam lazım üzülüyorum. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok. Bir bardak soğuk için onun harici yapılacak bir şey yok. Tedbirli ve daha dikkatli olursunuz.
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.423 Çözümler 33 25 Nisan 2023 #12 kadir144 dedi: Bir şey sormak istiyorum olan oldu biten bitti yeni hesap açıp oradan devam etmek istiyorum ama mentalim hiç iyi değil ne yapmam lazım üzülüyorum. Genişletmek için tıkla... Fırsat bu fırsat, sil Riot oyunlarını kurtul.
kadir144 dedi: Bir şey sormak istiyorum olan oldu biten bitti yeni hesap açıp oradan devam etmek istiyorum ama mentalim hiç iyi değil ne yapmam lazım üzülüyorum. Genişletmek için tıkla... Fırsat bu fırsat, sil Riot oyunlarını kurtul.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.021 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #13 Klasik rito oto cevap sade.
kadir144 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #14 Hesabı geri aldım bu arada ama bayağı yalvardım
reyxerme Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 649 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #15 kadir144 dedi: Hesabı geri aldım bu arada ama bayağı yalvardım Genişletmek için tıkla... Ban olayı noldu
kadir144 dedi: Hesabı geri aldım bu arada ama bayağı yalvardım Genişletmek için tıkla... Ban olayı noldu
kadir144 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #16 reyxerme dedi: Ban olayı ne oldu. Genişletmek için tıkla... Banı kaldırdılar.
reyxerme Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 649 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #17 kadir144 dedi: Banı kaldırdılar. Genişletmek için tıkla... Hocam bende haksız bir şekilde ban yedim 3. Parti kurmadım hile açmadım. Banımı kaldırmıyorlar ne yazdınız açmaları için söylersen çok sevinirim. kadir144 dedi: Banı kaldırdılar. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba. reyxerme dedi: Hocam bende haksız bir şekilde ban yedim 3. Parti kurmadım hile açmadım. Banımı kaldırmıyorlar ne yazdınız açmaları için söylersen çok sevinirim. Hocam merhaba. Genişletmek için tıkla... @kadir144 etiket için kusura bakma görmen için attım. Son düzenleme: 13 Haziran 2023
kadir144 dedi: Banı kaldırdılar. Genişletmek için tıkla... Hocam bende haksız bir şekilde ban yedim 3. Parti kurmadım hile açmadım. Banımı kaldırmıyorlar ne yazdınız açmaları için söylersen çok sevinirim. kadir144 dedi: Banı kaldırdılar. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba. reyxerme dedi: Hocam bende haksız bir şekilde ban yedim 3. Parti kurmadım hile açmadım. Banımı kaldırmıyorlar ne yazdınız açmaları için söylersen çok sevinirim. Hocam merhaba. Genişletmek için tıkla... @kadir144 etiket için kusura bakma görmen için attım.
kadir144 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #18 reyxerme dedi: Hocam bende haksız bir şekilde ban yedim 3. parti kurmadım hile açmadım. Banımı kaldırmıyorlar ne yazdınız açmaları için söylersen çok sevinirim. Hocam merhaba. @kadir144 etiket için kusura bakma görmen için attım. Genişletmek için tıkla... Dostum yardımcı olmayı çok isterdim fakat buradan anlatamam ve sosyal medya veya başka platform vermek yasak. Bunun yüzünden uyarı almıştım.
reyxerme dedi: Hocam bende haksız bir şekilde ban yedim 3. parti kurmadım hile açmadım. Banımı kaldırmıyorlar ne yazdınız açmaları için söylersen çok sevinirim. Hocam merhaba. @kadir144 etiket için kusura bakma görmen için attım. Genişletmek için tıkla... Dostum yardımcı olmayı çok isterdim fakat buradan anlatamam ve sosyal medya veya başka platform vermek yasak. Bunun yüzünden uyarı almıştım.
reyxerme Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 649 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #19 kadir144 dedi: Dostum yardımcı olmayı çok isterdim fakat buradan anlatamam ve sosyal medya veya başka platform vermek yasak. Bunun yüzünden uyarı almıştım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
kadir144 dedi: Dostum yardımcı olmayı çok isterdim fakat buradan anlatamam ve sosyal medya veya başka platform vermek yasak. Bunun yüzünden uyarı almıştım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.