Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #11 Kai4ra dedi: Geri dönen bottu ve öncekilerle aynı olan hazır metni gönderdi. Genişletmek için tıkla... Cevap yazın bota ne olur ne olmaz dönüyorlar ama anca belki yarına bu saatte zaten bakmazlar.
Kai4ra dedi: Geri dönen bottu ve öncekilerle aynı olan hazır metni gönderdi. Genişletmek için tıkla... Cevap yazın bota ne olur ne olmaz dönüyorlar ama anca belki yarına bu saatte zaten bakmazlar.
Kai4ra Decapat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 598 Çözümler 1 20 Nisan 2024 #12 Erdym dedi: Cevap yazın bota ne olur ne olmaz dönüyorlar ama anca belki yarına bu saatte zaten bakmazlar. Genişletmek için tıkla... hocam bota cevap verince bile oluştur falan diyor ben yeni bilet açıcam Erdym dedi: Cevap yazın bota ne olur ne olmaz dönüyorlar ama anca belki yarına bu saatte zaten bakmazlar. Genişletmek için tıkla... Hocam müsaitseniz yazdığınız metni atabilir misiniz belki olur Kai4ra dedi: Hocam müsaitseniz yazdığınız metni atabilir misiniz belki olur Genişletmek için tıkla... Bulabilirseniz tabii Son düzenleme: 20 Nisan 2024
Erdym dedi: Cevap yazın bota ne olur ne olmaz dönüyorlar ama anca belki yarına bu saatte zaten bakmazlar. Genişletmek için tıkla... hocam bota cevap verince bile oluştur falan diyor ben yeni bilet açıcam Erdym dedi: Cevap yazın bota ne olur ne olmaz dönüyorlar ama anca belki yarına bu saatte zaten bakmazlar. Genişletmek için tıkla... Hocam müsaitseniz yazdığınız metni atabilir misiniz belki olur Kai4ra dedi: Hocam müsaitseniz yazdığınız metni atabilir misiniz belki olur Genişletmek için tıkla... Bulabilirseniz tabii
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #13 Hocam yediğiniz bana göre cümleler kurun bence benimki tamamen alakasız bir metin kalıyor.