Valorant'ta haksız yere chat ve ses banı yemek

masteeron

Hectopat
Daha fazla  
Bugün Valorant'ta kuralları aşmadığım halde kısıtlama yedim ama zoruma giden tek şey karşı takımdaki hileci adamın ban yememesi. Adam chate bile hile sunucusu atıyor ama 5 kişi report etmemize rağmen ban yemiyor. Bu Riot çalışanları bence sakat. Bu oyunu sileceğim zaten, inşallah da oyuncusuz kalır, ben görürüm onları ve ne yapabilirim bu konuda? Ticket açtım ama hiçbir işe yaramadı. Adamlar resmen uğraşmamak için kaynatıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haksız yere ban yediğini düşünmüyorum o kadar yıldır Riot oyunları oynuyorum daha haksız ban yiyen görmedim umarım bırakırsın.
yaw bi git allah aşkına adamlar hilelere bakmıyor sen ne anlatıon bana

Haksız yere ban yediğini düşünmüyorum o kadar yıldır Riot oyunları oynuyorum daha haksız ban yiyen görmedim umarım bırakırsın.
kendi gözümle gördüğümemi inanayım sanamı adamlar takım sabotesine inanmıyor ekran kaydi bile var adamlar ban bile vermemiş ama ben ufak bişeyde hemen ban yiyeyim haksızlık bence

bu arada toxic demişsinde bence tanımadığın kişiler hakkında yorum yapma yakışmıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı