Valorant'ta haksız yere yenilen ban

FOTGX

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Valorant'ta oynarken bir anda oyundan attı ve hesabım geçici olarak askıya alındı. E-posta attım 5 gün önce 4 gün içinde incelemeye alındığımı bir şey bulunamazsa hesabın açılcağı bulunursa geçici banın kalıcı olacağı yazıyordu. 5 gün oldu hesap hala geçici banda ve bir andanda PC ban yedim. Her yeni hesap açıp oyuna girdiğimde aradan yarım saat geçiyor ve anında oyundan atıyor ve madde 7 gerekçesi ile ban yediğimi söylüyor sonra da hesaplar geçici olarak askıya alınıyor. İnanın ne hile ne troll yaptım maçlarda chat ve ses muteleyen birisiyim zaten ama durduk yere böyle bir ban anlamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı veya bu PC ban süresi nedir ne zaman açılır?

Oyun oynarken arkada açık olan başka uygulamalar var mıydı? Ben Minecraft'ta kullandığım injection programı açık kaldı diye ban yemiştim

merhaba, bende sanırım 2 sene önce kapalı betadan beri kullandığım hesap bir anda hileden banlanmıştı onlarca ticket atmama rağmen açılmadı halen banlı ama pc banı kısmını bilmiyorum. Tek diyeceğim riot ban konusunda sert ban atılınca genelde açmıyorlar.

Oyun oynarken arkada açık olan başka uygulamalar var mıydı? Ben Minecraft'ta kullandığım injection programı açık kaldı diye ban yemiştim
yok ama şöyle anlatıyım betadan beri oynuyorum çok para yatırdım bi hesap vardı bu hesap çalınmıştı bende geçenlerde yeniden hesap dizmek istedim kuronomi bıçak alcaktım ama hiç denemedim bi arkımda random hesap verdi o bıçağın olduğu hesapta biri vardı rankedda gold eloda 45 vurmuş garip bir şekilde başka hesaptan hesaba istek attım hesabı boostluyorum çıkarmısın dedi maçtan sonra vericem dedi 25 dk sonra hesaba girdiğimde hile banı yediğini gördüm hesabın yani boostlayan kişi hile açmış

daha önceden bende yedim fatih kalem yüzünden 3 ay atılmıştı ama şuanki banda tespit edilen hiç birşey yok durduk yere atılan bir ban anlayamadım

o zaman geçmiş olsun demek kaldı sen yinede oalyı riota düzgünce anlat ticket at yardımcı olurlar

o zaman geçmiş olsun demek kaldı sen yinede oalyı riota düzgünce anlat ticket at yardımcı olurlar
sağol knk ama yani herşeyi dedim 8 tane ticket atmışımdır botla mesaj atıyolar 3 4 gün içinde kontrol etcez diyip geçiştiriyolar gerçekten garip bir şirket bu kadarda oyuncu önemsemezliği olmaz

Sağ ol kanka ama yani her şeyi dedim 8 tane ticket atmışımdır botla mesaj atıyolar 3 4 gün içinde kontrol edeceğiz deyip geçiştiriyorlar gerçekten garip bir şirket bu kadar da oyuncu önemsemezliği olmaz

O kadar fazla atınca bot değil de guard sorumluları ilgileniyor bir daha dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…