Valorant'ta hangi ajan seçilmeli?

İsikBenay

Centipat
Daha fazla  
Valorant'ta hangi ajanı seçeceğimi bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler. Bir de başka ajan alabiliyorum. Yani bende olmayan ajan tavsiyesi olsa da olur.

Takıma bağlı mape bağlı diğer takım arkadaşlarının aldıklarına bağlı sana bağlı yani bir sürü etken var. Omen iyidir ama düşük eloda ve yüksek eloda sıklıkla kullanılıyor.

Senin oyun tarzına bağlı olarak değişir. Aimin iyi ise Phoenix, Jett, Reyna, Raze gibi düellocuları al. Aimine çok güvenmiyorsan ama lider özelliğim var diyorsan Sova gibi gözcü alabilirsin. Ne lider özelliğim var ne de aimime güveniyorum diyorsan Cypher ve Killjoy gibi tuzakçı alıp defansif ya da Omen alıp düşmanları kör edebilir ve smoke kullanabilirsin. Destek oynamayı seviyorum diyorsan Skye'ya da Sage alabilirsin. Aimine güvenmiyorsun ama düellocuların önünü açmak istiyorsan Brimstone, Omen ya da Breach alabilirsin.

Son düzenleme:
Takımıma destek olayım dersen : Brimstone, Sage, Omen, Killjoy gibi karakterler alabilirsin.
Aimime güveniyorum takımımı oynatırım dersen: Reyna, Phoenix, Raze gibi çarları tavsiye ederim. Akıl oyunlarıyla rakibi şaşırtabilirim derseniz Yoru'da olur ama zor bir karakter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…