H hzdragon Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, şu an mağazamda yağmacı karambit ve Gaia'nın gazabı var sizce hangisi alınır? Hesapta bıçağım yok şu an.
Arkadaşlar merhaba, şu an mağazamda yağmacı karambit ve Gaia'nın gazabı var sizce hangisi alınır? Hesapta bıçağım yok şu an.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.585 Çözümler 54 25 Ağustos 2024 #3 hzdragon dedi: Arkadaşlar merhaba, şu an mağazamda yağmacı karambit ve Gaia'nın gazabı var sizce hangisi alınır? Hesapta bıçağım yok şu an. Genişletmek için tıkla... Karambit al sıkılmazsın veya yeni set gelecek onu bekle tercih senin.
hzdragon dedi: Arkadaşlar merhaba, şu an mağazamda yağmacı karambit ve Gaia'nın gazabı var sizce hangisi alınır? Hesapta bıçağım yok şu an. Genişletmek için tıkla... Karambit al sıkılmazsın veya yeni set gelecek onu bekle tercih senin.
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 25 Ağustos 2024 #4 hzdragon dedi: Arkadaşlar merhaba, şu an mağazamda yağmacı karambit ve Gaia'nın gazabı var sizce hangisi alınır? Hesapta bıçağım yok şu an. Genişletmek için tıkla... Karambit tarzı seviyorsan karambit fakat herkeste zaten karambit var benimki farklı olsun dersen gaianın gazabı bana soracak olursan gainanın gazabını seçerdim.
hzdragon dedi: Arkadaşlar merhaba, şu an mağazamda yağmacı karambit ve Gaia'nın gazabı var sizce hangisi alınır? Hesapta bıçağım yok şu an. Genişletmek için tıkla... Karambit tarzı seviyorsan karambit fakat herkeste zaten karambit var benimki farklı olsun dersen gaianın gazabı bana soracak olursan gainanın gazabını seçerdim.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.301 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #5 Yeni seti bekle bence bir bıçak parasına 2 bıçak.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #6 Yağmacı karambit alabilirsinz, çoğu kişiye göre oyunun en güzel bıçağı. Tabii bana göre kuronami no yaiba bekle.
Yağmacı karambit alabilirsinz, çoğu kişiye göre oyunun en güzel bıçağı. Tabii bana göre kuronami no yaiba bekle.
H hzdragon Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #7 gorko dedi: Yağmacı karambit alabilirsinz, çoğu kişiye göre oyunun en güzel bıçağı. Tabii bana göre kuronami no yaiba bekle. Genişletmek için tıkla... Daha geçen gün geldi ama almadım çok pahalı olduğu için.
gorko dedi: Yağmacı karambit alabilirsinz, çoğu kişiye göre oyunun en güzel bıçağı. Tabii bana göre kuronami no yaiba bekle. Genişletmek için tıkla... Daha geçen gün geldi ama almadım çok pahalı olduğu için.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #8 hzdragon dedi: Daha geçen gün geldi ama almadım çok pahalı olduğu için. Genişletmek için tıkla... Ya keşke bana gelse deli gibi seviyorum bekliyorum. Verilir ona o para RGX karambit ve champions Katana var ama sıkıyor.
hzdragon dedi: Daha geçen gün geldi ama almadım çok pahalı olduğu için. Genişletmek için tıkla... Ya keşke bana gelse deli gibi seviyorum bekliyorum. Verilir ona o para RGX karambit ve champions Katana var ama sıkıyor.
GUNCEL DRIVER ADAM Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.866 Çözümler 14 Yer Hatay 25 Ağustos 2024 #9 Yagmaci yerine RGX karambit tercih ederim.