crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.848 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #1 Listem bu şekilde, yorumlamak gerekirse; - Yoru mainim. - Kılıçlara aşırı derecede ilgim var (LoL'de mainim viego) - Beyzbol sopasını bana Negan'ı hatırlattığı için almak istiyorum. Öneriniz nedir? Sadece bir bıçak yeter. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2023
Listem bu şekilde, yorumlamak gerekirse; - Yoru mainim. - Kılıçlara aşırı derecede ilgim var (LoL'de mainim viego) - Beyzbol sopasını bana Negan'ı hatırlattığı için almak istiyorum. Öneriniz nedir? Sadece bir bıçak yeter.
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #2 Kılıç çok kötü. Sopanın da fazla bir animasyonu yok. Janti kelebek tarağı da overrated. Ben olsam hiçbirini almam. İlla seçeceksem kelebek.
Kılıç çok kötü. Sopanın da fazla bir animasyonu yok. Janti kelebek tarağı da overrated. Ben olsam hiçbirini almam. İlla seçeceksem kelebek.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 9 Eylül 2023 #3 3'üde kötü şahsen. Bu 3'ü arasında Radyant krizi 001 beyzbol sopası seçerdim.
4 497322 Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.226 Çözümler 9 9 Eylül 2023 #4 crqdles dedi: Eki Görüntüle 1937657 Listem bu şekilde, yorumlamak gerekirse; - Yoru mainim. - Kılıçlara aşırı derecede ilgim var (LoL'de mainim viego) - Beyzbol sopasını bana Negan'ı hatırlattığı için almak istiyorum. Öneriniz nedir? Sadece bir bıçak yeter. Genişletmek için tıkla... Valorant'taki tüm bıçaklar bana göre kötü ama en iyi bıçak belki kelebek rxg olabilir(listede yok)
crqdles dedi: Eki Görüntüle 1937657 Listem bu şekilde, yorumlamak gerekirse; - Yoru mainim. - Kılıçlara aşırı derecede ilgim var (LoL'de mainim viego) - Beyzbol sopasını bana Negan'ı hatırlattığı için almak istiyorum. Öneriniz nedir? Sadece bir bıçak yeter. Genişletmek için tıkla... Valorant'taki tüm bıçaklar bana göre kötü ama en iyi bıçak belki kelebek rxg olabilir(listede yok)
OkutayBey Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 256 Çözümler 2 9 Eylül 2023 #5 Hocam bence en iyisi kelebek hem yoru ile kombo olmuş olur.
MasterAkhenaton Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 456 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #6 Yoru kelebek.
leeeth Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #7 crqdles dedi: Eki Görüntüle 1937657 Listem bu şekilde, yorumlamak gerekirse; - Yoru mainim. - Kılıçlara aşırı derecede ilgim var (LoL'de mainim viego) - Beyzbol sopasını bana Negan'ı hatırlattığı için almak istiyorum. Öneriniz nedir? Sadece bir bıçak yeter. Genişletmek için tıkla... Bayonet better list
crqdles dedi: Eki Görüntüle 1937657 Listem bu şekilde, yorumlamak gerekirse; - Yoru mainim. - Kılıçlara aşırı derecede ilgim var (LoL'de mainim viego) - Beyzbol sopasını bana Negan'ı hatırlattığı için almak istiyorum. Öneriniz nedir? Sadece bir bıçak yeter. Genişletmek için tıkla... Bayonet better list
4 464815 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.519 Makaleler 2 Çözümler 10 9 Eylül 2023 #8 Yoru kelebek al ama tavsiyem ve oyunun en iyi biçağı yağmacı karambittir.
lsaml Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #9 Ben de şahsen bunlardan ziyade RGX Blade, RGX Kelebek veya Yağmacı Karambit alırdım. İlla üçünden biri olacaksa Yoru'nun tarağı eğlenceli bence hem sevimli görünüyor.
Ben de şahsen bunlardan ziyade RGX Blade, RGX Kelebek veya Yağmacı Karambit alırdım. İlla üçünden biri olacaksa Yoru'nun tarağı eğlenceli bence hem sevimli görünüyor.
5 552536 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 576 9 Eylül 2023 #10 Oyunun en iyi bıçağı yağmacı karambittir hocam bunları alma belli bir süre sonra sıkar bunlar ama yağmacı karambit hiç sıkmaz
Oyunun en iyi bıçağı yağmacı karambittir hocam bunları alma belli bir süre sonra sıkar bunlar ama yağmacı karambit hiç sıkmaz