Valorant'ta hangi bıçak alınmalı?

Uzaylı avcısı.
RGX kelebek.
RGX katana.
Sihirpunk kelebek.
Yağmacı karambit.
Asil Karambit.

Bunlar dışına çıkma gerisi çok sıkıcı bıçaklar.

Oyunun en iyi bıçağı yağmacı karambittir hocam bunları alma belli bir süre sonra sıkar bunlar ama yağmacı karambit hiç sıkmaz
Hocam bende de tam aksine, karambit temasından sıkalacağımı düşünüyorum nedense.

Hocam bende de tam aksine, karambit temasından sıkalacağımı düşünüyorum nedense.
o zmn bence rgx kelebek daha iyi olur çünkü yorunun kelebeğini efekti fln yok ve bence mesela breachin elinde fln çok kötü gözüküyor

Uzaylı Avcısı olabilir aslında, animasyonunu da güzel buluyorum zaten.
veya bayonette iyi arkadaşın söylediği gibi

o zmn bence rgx kelebek daha iyi olur çünkü yorunun kelebeğini efekti fln yok ve bence mesela breachin elinde fln çok kötü gözüküyor
Zaten genelde Yoru veya Reyna oynuyorum, diğer ajanları mümkün olduğunca oynamıyorum bile denilebilir... arada bir spike'ta veya tam gazda yeteneklerini hatırlamak için bakıp çıkıyorum sadece.

Wavefrom
Yağmacı karambit.
RGX kelebek.
RGX katana.
Oni katana

Öneririm bunları Valorant'ın en iyi bıçak skinlerinden bence.

Wavefrom
Yağmacı karambit.
RGX kelebek.
RGX katana.
Oni katana

Öneririm bunları Valorant'ın en iyi bıçak skinlerinden bence.
Wavefrom aşırı pahalı, karambit temasını sevmiyorum. RGX kelebek bilmiyorum bakmadım, Oni Katana'da listemde ama öncelikle bu üçünü tamamlamak istiyorum

Wavefrom aşırı pahalı, karambit temasını sevmiyorum. RGX kelebek bilmiyorum bakmadım, oni Katana'da listemde ama öncelikle bu üçünü tamamlamak istiyorum.

Mahvolmuş kralın kılıcının tutuşu bence çok kötü.
Yorunun kelebeğide vuruş hissiyatı kötü olabilir en iyisi sade skinler.

Mahvolmuş kralın kılıcının tutuşu bence çok kötü.
Yorunun kelebeğide vuruş hissiyatı kötü olabilir en iyisi sade skinler.
Şu anda bp skinleri var bıçakta, en erken hangisi ile gelirse ve hangisinde yeterli param olursa onu almaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…