Valorant'ta hardware ban nasıl yenilir?

297552

Hectopat
Makaleler
14
Bu konuyu açan ilk ve tek kişi olabilirim.

Kardeşime yeni bir sistem aldım ve bu rezil oyunu oynamanın bir tık cılkını çıkardı sabah akşam oynuyor ve kendini igl sanıyor. (yanımda oturup beni izliyor ve kendini benimle eşit görüyor) aklıma gelen en mantıklı bıraktırma yöntemi olarak anakart banı geliyor. Rastgele dandik bir hile indirsem ve açıp onun oynamasını sağlasam direkt anakart banı yer mi?

Evet direk anakart banı yersiniz, Vanguard çok güçlü. Ama dandik rastgele bir hile indireyim diye de virüs indirmeyin hocam

İnternetten hile indirmeye çalışırsanız yüksek ihtimalle virüs yersiniz. Güzel bir çözüm olarak Windows 11 üzerine kuruluysa TPM kapatın ve bilgisayar güncelleme geldi diğer güncellemede çözülür falan deyin.

Evet direk anakart banı yersiniz, Vanguard çok güçlü. Ama dandik rastgele bir hile indireyim diye de virüs indirmeyin hocam

Virüs de girebilir hocam sorun yok, sadece Valorant oynuyor ve YouTube'dan video izliyor.

O olayları biliyor hocam, verdiğim sistem kendi eski sistemim

Cheat Engine ile Valorant'ı seçip Speed hack açmayı deneyin, belki işe yarar

Virüs de girebilir hocam sorun yok, sadece Valorant oynuyor ve YouTube'dan video izliyor.
ama bilgileriniz başkasının eline geçebilir. bunu hafife almayın.

Ama bilgileriniz başkasının eline geçebilir. Bunu hafife almayın.

Kanka ban yemesi için de para veremem açıkçası, başka ne yapılabilir ki? Aklıma en basit güç seçeneklerini güç tasarrufuna almak geldi ama en ufak Google ile bulabilir.

Ben immoya kadar göstere göstere kastım hileyle ban yemedim işiniz zor cheat engin açıp VP basmaya çalışın belki ban yersiniz.

Yakında gelecek bir güncellemeyle sesli ve yazılı sohbetteki hakaret içerikli mesajlara hardware ban ile cevap verilecekmiş, bu güncelleme geldikten sonra banınızı yiyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…