bertony Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.144 Çözümler 6 14 Mayıs 2021 #1 Valorant'ta hareket ederken etrafa ghosting oluşuyor ve bir zaman sonra oynamak istemiyorum. Mouse ile sağ sol yaparken özellikle çok kötü oluyor. Bilgisayarımda bir sorun olduğunu düşünmemekle beraber oyunun problemi olduğunu düşünüyorum. Bunun için hangi ayarları önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2021
Valorant'ta hareket ederken etrafa ghosting oluşuyor ve bir zaman sonra oynamak istemiyorum. Mouse ile sağ sol yaparken özellikle çok kötü oluyor. Bilgisayarımda bir sorun olduğunu düşünmemekle beraber oyunun problemi olduğunu düşünüyorum. Bunun için hangi ayarları önerirsiniz?
ZEROX67 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 30 Mart 2022 #11 bertony dedi: Hangisini? Genişletmek için tıkla... Ghostingi. Artı 0 Eksi
KS KS bertony Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.144 Çözümler 6 31 Mart 2022 #12 ZEROX67 dedi: Ghostingi. Genişletmek için tıkla... O düzeldi hocam güncellemeden sonra. HDR modunda on numara oluyor. Artı 0 Eksi
ZEROX67 dedi: Ghostingi. Genişletmek için tıkla... O düzeldi hocam güncellemeden sonra. HDR modunda on numara oluyor.
Ahmetfeyzi Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #13 bertony dedi: Hangisini? Genişletmek için tıkla... Aynı problem bende var 1 aydır uğraşıyorum hala çözemedim oyunu bıraktım bertony dedi: O düzeldi hocam güncellemeden sonra. HDR modunda on numara oluyor. Genişletmek için tıkla... Hangi güncelleme? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
bertony dedi: Hangisini? Genişletmek için tıkla... Aynı problem bende var 1 aydır uğraşıyorum hala çözemedim oyunu bıraktım bertony dedi: O düzeldi hocam güncellemeden sonra. HDR modunda on numara oluyor. Genişletmek için tıkla... Hangi güncelleme?
KS KS bertony Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.144 Çözümler 6 9 Nisan 2022 #14 Ahmetfeyzi dedi: Aayni problem bende var 1 aydır uğraşıyorum hala çözemedim oyunu bıraktım Hangi güncelleme moruk ? Genişletmek için tıkla... Konuşma yapısında 'moruk' olan birisine para versen gene yardım etmem. Artı 0 Eksi
Ahmetfeyzi dedi: Aayni problem bende var 1 aydır uğraşıyorum hala çözemedim oyunu bıraktım Hangi güncelleme moruk ? Genişletmek için tıkla... Konuşma yapısında 'moruk' olan birisine para versen gene yardım etmem.
GokhanTRGT Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #15 bertony dedi: Konuşma yapısında 'moruk' olan birisine para versen gene yardım etmem. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün? Bende de mevcut. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
bertony dedi: Konuşma yapısında 'moruk' olan birisine para versen gene yardım etmem. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün? Bende de mevcut.
Knight88 Picopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 54 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #16 bertony dedi: Konuşma yapısında 'moruk' olan birisine para versen gene yardım etmem. Genişletmek için tıkla... Hocam rica ederim yardımcı olurmusunuz elinizde bir bilgi varsa bendede aynı sorun var ve bu sadece valorantda geçerli teşekkürler şimdiden Artı 0 Eksi
bertony dedi: Konuşma yapısında 'moruk' olan birisine para versen gene yardım etmem. Genişletmek için tıkla... Hocam rica ederim yardımcı olurmusunuz elinizde bir bilgi varsa bendede aynı sorun var ve bu sadece valorantda geçerli teşekkürler şimdiden