Valorant'ta haritalar ve dokular geç yükleniyor

canloiz

Femtopat
Daha fazla  
Bu sorunu uzun zamandır yaşıyorum Valorant da ne zaman herhangi bir oyuna girsem oyun geç yükleniyor. 3-4 dk kadar, oyunda kişi isimlerinin göründüğü yerde takılı kalıyor genellikle. Sadece o ekranda takılı kalıyor. Herhangi bir çözüm önerisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta bahsettiğin ve yükleme ekranında kalması %99 oranda kullandığın depolamadan kaynaklı. SSD var ise ona kur. eğer zaten kurluysa SSD'de bir sıkıntı olabilir.

Bu sorunu uzun zamandır yaşıyorum Valorant da ne zaman herhangi bir oyuna girsem oyun geç yükleniyor. 3-4 dk kadar, oyunda kişi isimlerinin göründüğü yerde takılı kalıyor genellikle. Sadece o ekranda takılı kalıyor. Herhangi bir çözüm önerisi olan var mı?

O herkeste var. Çözüm yolu sanırsam yok.

Senle giren rakip ya da takımındaki oyunculardan mutlaka birisinin bilgisayarı ya da interneti kötü. Böyle olunca da oyun biraz daha beklemeyi tercih ediyor. Eğer hala tık yoksa AFK birisini görürsen bil ki oyun onun yüzünden geç geliyor.

Nasıl cözebilirim?

İlk Valorant desteğe sorunu söyle pingplotter testi yaptırsınlar sana o sonuçları SS al sonra internet sağlayıcına ulaş durumu anlat paket kaybı olduğunu söyle ondan sonrası tabii belirsiz artık konuştuğun operatör işlem yapıyorum deyip bekletipte kapatabilir gerçektende çözebilir.

Ha tabii bunlardan önce oyunu Wi-Fi ile oynuyor isen Ethernet ile deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı