Valorant'ta hassasiyet eskisine göre daha ağır geliyor

cruse

Hectopat
Eskiden Valorant'ta daha hafif bir hassasiyetim varken şu an daha ağır hissediyorum aimimi eskisi kadar rahat hissetmiyorum ve bu sinir bozucu olmaya başladı 2 haftadır böyle. Bırakmayı düşünüyorum hemen açıklayayım, oyunu 0.12 800DPI hassasiyetinde oynuyorum ve 2 hafta öncesine kadar bu hassasiyet aşırı rahat aşırı hafif geliyordu aimi her çevirdiğimde rahat ve hafif dönüyordu fakat birkaç gün girmedim oyuna tekrar girdiğimde yine aynı hassasiyette idi oyunum fakat aimi her çevirdiğimde daha yavaş çeviriyordu eskisi gibi hızlı ve hafif değildi oyun daha da ağırlaşmış gibiydi bu sorunu tam ekrandan tam pencereli ekrana çektiğimde yaşamıştım fakat hala tam ekran yine aynı sorun yaşanıyor. Aşırı rahatsız edici bir durum mouse pad, mouse değişimi olmadı aynı oyunla alakalı bir sorun sanırım diğer oyunlarda hiçbir sorun yok.

Hocam mause unuzun dpsini kazala değiştirmiş olabilirmisiniz ?

Kısa bir süreliğine oyun oynamadığınız da hassasiyet ayarınız beyninizden silinmeye başlar ama tam silinmez. Oyuna girmeden önce kolunuzu biraz sıkarak aim ısındırıp deneyin.

Kısa bir süreliğine oyun oynamadığınız da hassasiyet ayarınız beyninizden silinmeye başlar ama tam silinmez. Oyuna girmeden önce kolunuzu biraz sıkarak aim ısındırıp deneyin.
Beyinden değil kas hafızasından olması gerekiyor diye hatırlıyorum. Kol sıkarakta o dediğiniz gelişmiyor daha çok anlık flick reflex shot gibi vuruşlar veya hemen yakınında bulunan engel parkuru yapılabilir. Fakat 2 3 gün oynamayıp böyle hissetseniz bile 15 dakika da akışmanız lazım farklı bir durum gibi dpi değişmiş olabilir arkadaşın dediği gibi.

Beyindeki kas hafızası işte. Biraz kol sıkarak aim ısındırması ile eski hafifliğine ulaşır yine.

Beyindeki kas hafızası işte. Biraz kol sıkarak aim ısındırması ile eski hafifliğine ulaşır yine.

Hayır onla alakalı bir durum değil ciddi anlamda oyunda ki ağırlaşmayı hissedebiliyorum oyun eskisiyle aynı ayarlarda DPI hassasiyet falan yani Valorant gameplaylerini izlerseniz anlarsınız oyunlar daha akıcı ve daha hafif aim hassasiyeti verir size daha hafif çevirilir mouse fakat bende ağırlaştırılmış bir şekilde sağa dönüp sola döndürülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…