Hakkaan_66 Femtopat Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #1 Oyuncu farem yok Logitech M185 farem var. DPI kendisinden 1000 DPI peki ya Valorant'ta sensim kaç olmalı? Deneyimlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Oyuncu farem yok Logitech M185 farem var. DPI kendisinden 1000 DPI peki ya Valorant'ta sensim kaç olmalı? Deneyimlerinizi belirtirseniz sevinirim.
O ONXY Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #2 0.37 sens gayet ideal o dpi için
T tamıs Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 418 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #3 Hakkaan_66 dedi: Oyuncu farem yok Logitech M185 farem var. DPI kendisinden 1000 DPI peki ya Valorant'ta sensim kaç olmalı? Deneyimlerinizi belirtirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Düşük sens mi seviyorsun yüksek sens mi?
Hakkaan_66 dedi: Oyuncu farem yok Logitech M185 farem var. DPI kendisinden 1000 DPI peki ya Valorant'ta sensim kaç olmalı? Deneyimlerinizi belirtirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Düşük sens mi seviyorsun yüksek sens mi?
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.834 Çözümler 37 Yer 東京 1 Haziran 2025 #4 Saçma bir soru. Kendine göre ayarlayıp en uygununu bulman lazım.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.944 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #5 Herkesin sensi kendine. Nasıl rahatsan öyle oyna. DPI olarak 1600 öneririm.
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.718 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 1 Haziran 2025 #6 Kişiden kişiye göre değişir fakat yüksek senslerde oynamanız daha zor. Ben 1000 dpi 0.84 sensde oynuyorum.
Kişiden kişiye göre değişir fakat yüksek senslerde oynamanız daha zor. Ben 1000 dpi 0.84 sensde oynuyorum.
Hakkaan_66 Femtopat Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #7 tamıs dedi: Düşük sens mi seviyorsun yüksek sens mi? Genişletmek için tıkla... Hiç denemedim profesyonel oyunculuk konusunda pek bir fikrim yok açıkçası oyunu sildim yeniden indireceğim eski sensimi bilmiyorum ne yazık ki YüzbaşıJohnPrice dedi: Herkesin sensi kendine. Nasıl rahatsan öyle oyna. DPI olarak 1600 öneririm. Genişletmek için tıkla... Dpi ayalanamıyor dediğim gibi oyuncu mouse u değil
tamıs dedi: Düşük sens mi seviyorsun yüksek sens mi? Genişletmek için tıkla... Hiç denemedim profesyonel oyunculuk konusunda pek bir fikrim yok açıkçası oyunu sildim yeniden indireceğim eski sensimi bilmiyorum ne yazık ki YüzbaşıJohnPrice dedi: Herkesin sensi kendine. Nasıl rahatsan öyle oyna. DPI olarak 1600 öneririm. Genişletmek için tıkla... Dpi ayalanamıyor dediğim gibi oyuncu mouse u değil
Y Yalçın Rüzgar Güngör Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #8 Hassasiyet olayı kişiden kişiye değişir fakat önerim Low sens kullanmandır. Poligon'da aim takibi yaparak kendine en uygun sensi bulabilirsin.
Hassasiyet olayı kişiden kişiye değişir fakat önerim Low sens kullanmandır. Poligon'da aim takibi yaparak kendine en uygun sensi bulabilirsin.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.944 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #9 Hakkaan_66 dedi: Hiç denemedim profesyonel oyunculuk konusunda pek bir fikrim yok açıkçası oyunu sildim yeniden indireceğim eski sensimi bilmiyorum ne yazık ki DPI ayalanamıyor dediğim gibi oyuncu fareyi değil Genişletmek için tıkla... O zaman en rahat hangi senste hissediyorsan kendini o senste oyna.
Hakkaan_66 dedi: Hiç denemedim profesyonel oyunculuk konusunda pek bir fikrim yok açıkçası oyunu sildim yeniden indireceğim eski sensimi bilmiyorum ne yazık ki DPI ayalanamıyor dediğim gibi oyuncu fareyi değil Genişletmek için tıkla... O zaman en rahat hangi senste hissediyorsan kendini o senste oyna.
T tamıs Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 418 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #10 Hakkaan_66 dedi: Hiç denemedim profesyonel oyunculuk konusunda pek bir fikrim yok açıkçası oyunu sildim yeniden indireceğim eski sensimi bilmiyorum ne yazık ki DPI ayalanamıyor dediğim gibi oyuncu fareyi değil Genişletmek için tıkla... Poligona gir sürekli sens değişerek botları vurmayı dene rahat hissettiğinde kal
Hakkaan_66 dedi: Hiç denemedim profesyonel oyunculuk konusunda pek bir fikrim yok açıkçası oyunu sildim yeniden indireceğim eski sensimi bilmiyorum ne yazık ki DPI ayalanamıyor dediğim gibi oyuncu fareyi değil Genişletmek için tıkla... Poligona gir sürekli sens değişerek botları vurmayı dene rahat hissettiğinde kal