Valorant'ta herkes donuyor

GncKerem

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Valorant oynarken oyun başlarken karakter seçerken normaldi sonradan oyunda AFK gözükmeye başladım ve kendi ekranımda oyunu oynuyorum ama pingliymiş gibi ne yapmalıyım? Çok saçma bir sorun.
Aldığım ekran kaydın YouTube'ye yükledim link vereceğim daha iyi anlıcaksınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ethernetle bağlıyım ve hiç kimse internete bağlı değildi ben hariç
İnternette kopma sorunu var o zaman, siz fark etmeseniz bile arada düşüp geliyor olabilir. Valorantı yönetici olarak çalıştırıp tekrar deneyin. Olmazsa internet sağlayıcınızın müşteri hizmetleriyle konuşup durumu anlatın.

Diğer oynayanların sesini duyabiliyorum fakat oynayamıyorum pingim varmış gibi ama ping yok ve AFK gözüküyorum
knk minecraft girdim ardından orda sorun yoktu ama deneyeyim

Diğer oynayanların sesini duyabiliyorum fakat oynayamıyorum pingim varmış gibi ama ping yok ve AFK gözüküyorum.

Aynısı bende de olmuştu adamlar konuşuyor seslerini duyuyorum ama kimse hareket etmiyordu.

Oyunun kurulu olduğu yerden Riot Client klasörünü sil (oyunu ve hizmetleri kapatıp)sonrasında oyunun kurulum exe dosyasını çalıştır (internet üzerinden indirileni)bekle tarama olacaktır sonuçları bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…